1 - High Times Cannabis Cup 1999
1 - High Times Cannabis Cup 1998
1 - High Times Cannabis Cup (Hydro) 1997

Super Silver Haze (Greenhouse Seeds)

Super Silver Haze van Greenhouse Seeds is een meervoudig bekroonde klassieker die bekend is bij kwekers op de hele wereld en in de Amsterdamse coffeeshops. Super Silver Haze, een kruising van Skunk x Northern Lights x Haze, produceert een extreem hard inslaande, langdurige, cerebrale high. Ze kan in 10-11 weken bloeien en de buit bedraagt dan tot 800g/m² binnen of 1500g/plant buiten.

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Skunk x Northern Lights x Haze
Bloeitijd 10-11 weken
THC% 19.11%
CBD% 0.17%
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 1500g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Half Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
3 zaden € 30.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 75.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 1999
1 - High Times Cannabis Cup 1998
1 - High Times Cannabis Cup (Hydro) 1997
Beschrijving
Beschrijving

Super Silver Haze: de meest legendarische Haze die er is

Super Silver Haze is de ultieme sativa met een legendarische status. Van alle spectaculaire Haze varianten die er zijn, is Super Silver Haze de absolute kampioen. Super Silver Haze veroverde de cannabis gemeenschap in de tweede helft van de jaren '90. Ze won de eerste prijs op de High Times Cannabis Cup in '97, '98 en '99. Drie jaar op rij!

Bereid je als beginner voor op de sterke THC-levels van 19.11%. De soort heeft zo snel effect, dat je al snel niet meer weet wat boven is en wat onder. De plant werkt snel en heeft een langdurige invloed. Zorg ervoor dat je agenda leeg is; je zult je een paar uren geweldig voelen.

Deze 70% sativa perfectie is afkomstig van Skunk, Northern Lights en, natuurlijk, Haze. Stel je de perfecte cerebrale high voor van Skunk, gemengd met een meditatief tintje, gecombineerd met verheffende Haze genetica. Ja, dat is wat Super Silver Haze is.

Na 10-11 bloeiweken zijn de met trichomen bedekte toppen klaar voor de oogst. De opbrengst is enorm; je kunt 800g/m² verwachten bij binnen plantages. Buiten ontwikkelt Super Silver Haze toppen die letterlijk over het dak heen groeien. Met 1500g/plant en hemel reikende hoogten, levert Super Silver Haze monsterlijke hoeveelheden wiet op in de zon. Het is misschien wel een van de meest wiet-opbrengende planten die er maar zijn.

Recommended products
Super Silver Haze belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Super Silver Haze - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Greenhouse Seeds