1 - IC420 Growers Cup 2007
1 - High Times Cannabis Cup 2003
2 - High Times Cannabis Cup 2007
2 - Champions Cup 2007

Hawaiian Snow (Greenhouse Seeds)

Hawaiian Snow is een meervoudig bekroonde strain van de kwekers van Greenhouse Seeds. Ze is een mix van Hawaiian en Laos genen, wat een dominant monster heeft gecreëerd met extreem ijzige hars productie, vandaar de naam. Haar extreme kracht wekt een langzame, langdurige, maar niet te stoppen, opwekkende high op. Hawaiian Snow bloeit in 12 weken en kan tot 700g/m² opleveren.

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders Hawaiian x Laos
Bloeitijd 11-12 weken
THC% 23%
CBD% 0.17%
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 1200g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
€ 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 32.50
10 zaden € 60.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - IC420 Growers Cup 2007
1 - High Times Cannabis Cup 2003
2 - High Times Cannabis Cup 2007
2 - Champions Cup 2007
Beschrijving
Beschrijving

Hawaiian Snow: Het sneeuwt trichomen in Hawaii

Ontdekkingsreizigers zijn op nogal iets vreemds gestuit in het holst van de Hawaiiaanse jungle. Heeft het gesneeuwd?! Nee, natuurlijk niet; ze hebben een Hawaiiaanse sativa met lange, melkachtige trichomen ontdekt die haar laten glinsteren als een met sneeuw bedekte kerstboom. Greenhouse Seeds heeft besloten om deze perfecte sativa naar Nederland te brengen en haar te mixen met een landsoort uit Laos. Hieruit is de 80% sativa kruising Hawaiian Snow ontstaan, en meteen heeft ze de eerste prijs op de High Times Cannabis Cup in 2003 gewonnen en nogmaals één in 2007.

Je kunt langdurige verheffende highs verwachten, die weer voor wat spanning in je leven zorgen. Gooi die gekke zelfhulpboeken weg - Hawaiian Snow is alles wat je nodig hebt. Als je bij een concert bent, of in de stad rondloopt met je vrienden, neem dan een trekje, geef hem door, en geniet van de ervaring.

De opbrengsten zijn enorm; binnen kwekers oogsten ongeveer 700g/m² perfecte Hawaiiaanse wiet. Buiten kun je 1200g/plant verwachten. Let op, Hawaiian Snow wordt vrij hoog, gezien ze een klassiek sativa uiterlijk heeft. De toppen hebben ondersteuning nodig, anders kunnen de stengels breken.

De bloeitijd duurt zo'n 11-12 weken. Dat is een relatief lange periode voor een normale marihuana plant, hoewel er niets normaal is aan de Hawaiian Snow. De geuren en smaken die in aanraking komen met je smaakpapillen zijn afkomstig van een andere planeet, en creëren aangename zintuiglijke effecten die samengaan met de opkomende high.

Bereid je voor op de THC-levels van 23%. Serieus, dit is serieus spul. De highs zijn zeer krachtig, probeer daarom iets minder wiet in je spliff te doen, als je die perfecte functionele buzz wilt krijgen.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds