Super Bud (Greenhouse Seeds)

Big Bud werd door Greenhouse Seeds gekruist met Skunk genen, wat resulteerde in Super Bud; een 80% indica en 20% sativa met een bloeiperiode van 8 weken. Super Bud is een kleine, wijd vertakte plant die geschikt is voor de Sea of Green en ScrOG setups, dus ook ideaal voor de kweker met een kleine ruimte die de opbrengst wil maximaliseren.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Big Bud x Skunk
Bloeitijd 8 weken
THC% 17.33%
CBD% 0.24%
Opbrengst (binnen) 900g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 32.00
10 zaden € 57.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Super Bud: Super stoners! Maak je klaar, Super Bud is hier!

De naam spreekt al voor zich, want Super Bud is Super! Greenhouse Seeds maakte deze geavanceerde hybride door Big Bud te mengen met Skunk en het was liefde op het eerste gezicht. De skunky aroma's en de gigantische opbrengsten van Big Bud zorgen gecombineerd voor een perfecte plant, klaar voor in jouw kweekruimte.

Als je Super Bud wat liefde en aandacht geeft, zal de bloeiperiode slechts 8 weken duren. Dit klinkt krankzinnig, maar dat is hoe cannabis werkt: Als de cannabisplant onder druk staat, kan ze veel langer bloeien. De opbrengsten zijn een feestje waard. Uit een binnenproject kan 900g/m² worden verwacht, terwijl Super Bud onder het zonnetje wel 1000g/plant kan produceren. Je houdt van SOG- of ScrOG-methoden? Super Bud is je beste vriendin. Ze groeit uit tot een kleine plant met veel takken. Houd de ruimte om haar heen dus vrij, tenzij je de SOG-methode inzet.

Na de consumptie van Super Bud, ben je het toonbeeld van vredige energie. Maar als je liever pizza eet en TV kijkt, kan deze dame je ook zalig stoned maken, wat alleen maar bijdraagt aan de ervaring. Het THC-niveau hangt rond 17,33%; een gematigde hoeveelheid voor een prettige stone. De high is vrij uniek, dus bereid je voor op een interessante rit.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds