Jack Herer Auto (Greenhouse Seeds)

Als alles goed gaat, produceert Jack Herer Auto tot 700g/m² in 9 weken. Om snelle en bevredigende resultaten te verzekeren, wordt aangeraden om autoflowering strains tenminste 18 uur in het licht te zetten. Het gemiddelde formaat van de plant ligt tussen 80-100cm en ze ontwikkelt sterke zijtakken. Een krachtige en langdurige, lichamelijk effect gaat hand in hand met een kristalheldere high.

Genetica 50% sativa - 30% indica - 20% ruderalis
Ouders Jack Herer x ruderalis
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 80-100g/plant
Hoogte (buiten) 80-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 34.00
10 zaden € 60.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Jack Herer Auto: Ervaar de autoflowering versie van Jack Herer

Jack Herer heeft zoveel prijzen gewonnen dat Greenhouse Seeds de tel kwijt is. Wellicht is dit de reden waarom ze hebben besloten een autoflowering versie te maken van Jack Herer, een onfeilbare soort die vernoemd is naar de cannabis activist en connaisseur, Jack Herer. Moge zijn ziel in vrede rusten.

De opwekkende highs van deze legendarische soort laat je bloed stromen. Of je nu op een pro-legalisatie bijeenkomst bent, op een concert of gewoon thuis rondhangt, Jack Herer Auto zal de klus klaren, wat trouwens ook geldt voor de fotoperiode tegenhanger.

De levenscyclus van deze schoonheid duurt 9 weken, van zaad tot oogst. Greenhouse Seeds leverde fantastisch werk in het selecteren en stabiliseren van de correcte genetica om zo'n korte doorlooptijd te bereiken, zonder tekort te doen aan de bekende eigenschappen van Jack Herer.

Het THC-niveau is ietsje lager dan de fotoperiode versie en hetzelfde geldt voor de opbrengst, maar de korte groeicyclus en de kwaliteit zullen dit ruim compenseren. Aan de andere kant zijn de opbrengsten vrij goed voor een autoflowering soort. Binnenkwekers kunnen een oogst verwachten van 700g/m², terwijl buiten kan worden gerekend op ongeveer 100g/plant.

Als je Jack Herer wil kweken, maar kampt met ruimtegebrek in je kweekruimte, zou je gewoon Jack Herer Auto moeten kiezen. Ze blijft klein en is dus ideaal voor kleine, discrete projecten.

Recommended products
Jack Herer Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Jack Herer Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Greenhouse Seeds