1 - High Times Cannabis Cup (Bio) 1998

El Niño (Greenhouse Seeds)

El Niño is een kruising tussen Super Skunk, Brazilian, Haze en South Indian genen. Ze kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. De bloeiperiode bedraagt 8 weken of tot eind september buiten. Ze blijft relatief klein maar is erg robuust. De high houdt lang aan, is sociaal en levert een prettig lichamelijk gevoel. Ze won de 1ste plaats op de Bio HTCC in 1998.

Genetica Indica-dominant
Ouders Haze x Super Skunk x Brazilian x South Indian
Bloeitijd 8 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 900g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 19.00
3 zaden € 19.00
5 zaden € 29.00
10 zaden € 55.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup (Bio) 1998
Beschrijving
Beschrijving

El Niño: Deze gouden jongen is een van de sterren van Greenhouse Seeds

Met een eeuwig doorzettingsvermogen en veel discipline, creëerde Greenhouse Seeds Company El Niño om de meest kwalitatieve cannabis te worden. Deze gouden jongen heeft door de jaren heen zijn kwaliteiten ontwikkeld; De kwekers van Greenhouse Seed werkten harder dan ooit, om haar smaken, geuren en THC-niveau continu te perfectioneren, en de kwaliteit van de soort te verbeteren. El Niño nam deel aan de jaarlijkse High Times Cannabis Cup van 1998. De jury opende de envelop en verkondigde de winnaar: "... en de prijs gaat naar El Niño!". Het publiek juichte wild.

De voorouders van El Niño zijn Haze, Super Skunk, Brazilian en Zuid-Indian. Aangezien White Widow is samengesteld uit Brazilian en Zuid-Indian, wordt El Niño beschouwd als behorend tot de "White" familie. Met haar indica-dominantie en hoge THC-gehalte, kunnen zachte highs worden verwacht, perfect voor sociale bijeenkomsten.

Al de jaren van stabilisatie maakte El Niño een robuuste plant en gemakkelijk om te kweken. De opbrengst ligt rond de 800g/m² voor binnenkweek, terwijl men buiten 900g/plant kan verwachten. Laat je niet misleiden door de kleine formaat, Miyagi, Napoleon, Alexander de Grote waren ook klein...

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds