King's Kush (Greenhouse Seeds)

King's Kush, een kruising tussen OG Kush en Grape is een wijdvertakte plant met lange internodes, die buiten tot wel 1100g/plant kan opleveren of 800g/m² binnen. De bloeiperiode bedraagt 9 weken en buiten kan er begin oktober worden geoogst. Ze is zeer geschikt voor SCROG methoden. Het effect is een zeer zware en langdurige stone.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders OG Kush x Grape
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1100g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

King's Kush: deze vorst verheft je tot ongekende hoogten

Vergeet Games of Thrones even, want voor je staat de enige ware Koning! Deze vorstelijke strain heeft overal ter wereld de koninklijke status bereikt. Greenhouse Seeds heeft King's Kush gecreëerd door Grape met OG Kush te hybridiseren. Misschien wel omdat Kush de favoriete wiet van vorsten is? God mag het weten. Wat we wél weten is dat King's Kush bloed van adellijke afkomst heeft.

Deze cultivar is een echte insluiper; na het gebruik van King's Kush voel je de high opkomen uit de diepste gedrochten van je lichaam om vervolgens je bewustzijn over te nemen met koele vibraties. Vanwege de 70% indica-dominantie is het niet zo verrassend dat King's Kush een heel rustige spirituele uitwerking heeft.

Na een bloeiperiode van slechts 9 weken heeft deze vorst een gemiddelde hoogte bereikt, en is klaar om geoogst te worden. Kwekers binnen zullen een opbrengst tegemoet kunnen zien van 800g/m² royale toppen, kwekers buiten zullen ondervinden dat het voor hun 1100g/plant is. Zorg ervoor dat zowel de plant als de wortels een perfecte temperatuur hebben. Vochtigheidsniveaus zullen beheerd moeten worden.

Het THC-gehalte van deze strain is gemiddeld, dus je kunt het van 's morgens vroeg tot 's avonds laat roken. Voor het bereiken van de meest sublieme aroma's en smaken moet je de plant 1-2 weken voor de oogst spoelen. Zorg er ook voor dat de temperaturen tijdens de laatste fase van de bloeiperiode beneden de 26*C blijft, anders zouden de terpenen verloren kunnen gaan.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds