Killer Kush F1 Fast Version (Sweet Seeds)

De aroma's, geur en smaak van Killer Kush zijn opmerkelijk: Stel je een mix voor van zoet, rijp fruit met citrus-achtige en licht zure Dieselsmaken van Chem Dawg. Killer Kush maakt haar naam echt waar als de kracht wordt beoordeeld. Extreem! Het kruisen van OG Kush met indica dominante, autoflowering genen resulteerde in een plant die tot wel 400-600g/m² produceert in slechts 7 weken bloeien.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders OG Kush x autoflowering
Bloeitijd 7 weeks
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 350-600g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 37.10
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Killer Kush F1 Fast Version: opvallende soort met extreme kracht

KILLER KUSH F1 FAST VERSION - ACHTERGROND EN GENETICA

Een andere aanvulling op de Fast Version reeks van Sweet Seeds is Killer Kush variant. Door een elite kloon van de bekende OG Kush, afkomstig van de westkust van de VS, te kruisen met een 3e generatie autoflowering soort die indica-dominant is, hebben ze een feminized fotoperiode-afhankelijke soort gecreëerd met ultrasnelle bloei-eigenschappen. Het resultaat is een opvallende plant met extreme kracht, en 80% indica en 20% sativa genetica. Als je van OG Kush houdt, maar er niet te lang op wilt wachten, dan is deze plant perfect voor jou.

KILLER KUSH F1 FAST VERSION - GROEI EN OPBRENGSTEN

De plant van gemiddeld formaat bereikt het einde van de bloeitijd na slechts zeven weken. Killer Kush F1 Fast Version produceert grote en geurige toppen die zijn bedekt met een dikke laag hars. Als ze binnen wordt gekweekt, kan deze dame 400-600g/m² opbrengen, afhankelijk van de vaardigheden van de kweker. Buiten levert de soort de kweker 350-600g/plant op en is ze begin september klaar voor de oogst.

KILLER KUSH F1 FAST VERSION - AROMA EN EFFECT

Het aroma, de smaak en het effect zijn fantastisch. Maar je zou ook niet anders verwachten, gezien de OG Kush ouder. De geur en smaak zijn een mengsel van zoet en rijp fruit met vleugjes citrus en een zurigheid die doet denken aan de Chem Dawg/Diesel familie. Killer Kush F1 Fast Version is een werkelijk exotische en heerlijke traktatie voor je zintuigen!

Wat betreft het effect is deze soort extreem krachtig, ook weer dankzij de OG Kush genetica. Het effect doodt je niet, zoals de naam suggereert, maar je kunt supersterke, kalmerende sensaties verwachten. Zorg ervoor dat de bank dichtbij staat als je deze soort rookt! Je geest zal zich ook ontspannen. Het THC-gehalte kan de 21% bereiken, tests laten 1.5% CBD zien. Patiënten gebruiken deze soort om chronische pijn te verlichten en ontstekingen te remmen.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds