Killer Kush Auto (Sweet Seeds)

Bewezen genen rechtstreeks uit de West Coast van Californië. Exotische Dieselachtige smaken, samen met citrus aroma's maken deze plant een delicatesse. Killer Kush Auto combineert genen van de beroemde OG Kush en een indica dominante autoflowering strain die super presteert. Haar levenscyclus is in 8 weken voltooid en ze kan tot 200g/plant opleveren in de buitenteelt!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Indica Auto x OG Kush
Bloeitijd 8 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-550g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 60-200 g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 37.10

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Killer Kush Auto: Een killer autoflowering versie van OG Kush

KILLER KUSH AUTO - ACHTERGROND EN GENETICA

Sweet Seeds creëerde een autoflowering versie van een van de meest beroemde soorten aller tijden: OG Kush. Deze soort vond in 1994 haar oorsprong in het zuiden van Californië, aan de West Coast van de VS. Sinds die tijd is ze in populariteit gestegen bij rokers over de hele wereld. OG Kush valt op vanwege haar extreme kracht en haar unieke aroma. Sweet Seeds kreeg het voor elkaar dit allemaal te verpakken in Killer Kush, hun 4de generatie autoflowering soort. Ze kruisten de genetische lijn van een speciaal geselecteerde, 3de generatie indica met een elitekloon van OG Kush. Het resultaat is een overtuigende, indica-dominante versie van OG Kush.

KILLER KUSH AUTO - ONTWIKKELING EN OPBRENGST

Omdat Killer Kush Auto een autoflowering plant is, voltooit ze haar gehele levenscyclus in slechts 8 weken. Daarbovenop is de oogst ook nog eens zeer fatsoenlijk en tijdens de bloeiperiode zal ze grote, aromatische bloemen produceren. Binnen mag 400-550g/m² worden verwacht, terwijl de opbrengst buiten varieert van 60-200g/plant, afhankelijk van de omgeving waar je in kweekt. Vanwege haar autoflowering genetica blijft Killer Kush Auto vrij kort, met een hoogte van 60-100cm.

KILLER KUSH AUTO - AROMA EN EFFECT

Het meest opvallende aan alle OG Kush varianten, is het aroma en het effect. Deze heerlijkheid mixt prikkelende citrusachtige en zoete noten met exotische vleugen, die doen denken aan de Diesel/Chemdawg familie. De ijzige toppen schreeuwen letterlijk Diesel dampen! Killer Kush Auto is super krachtig en heeft een killer-effect (onbedoelde woordspeling). Je voelt de zware indica kracht, maar ook de euforie, in je gehele bol.

Als je zoekt naar een snelle variant van OG Kush die een killer opbrengst produceert, moet je de versie van Sweet Seeds proberen. Ze bezit alle geliefde eigenschappen van het origineel en kan veel eerder worden geoogst; wat heb je je nog meer te wensen?

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds