Crystal Candy (Sweet Seeds)

De Spaanse kwekers van Sweet Seeds creëerden wederom een variant met een sterke nadruk op smaken. Crystal Candy ruikt sterk naar fruitige snoep. De unieke mix van zoete en fruitige aroma's is gewoonweg zalig: Bubbelgum, rijpe meloen en lichtzure aardbeiensmaken zijn te proeven bij elke hit. De bloeiperiode is 9 weken met mogelijke oogsten van 500-650g/m².

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Crystal Candy
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-650g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 500-700g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 38.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Crystal Candy: snoepen met de kwekers van Sweet Seeds

Sweet Seeds is op zoek gegaan naar de heerlijkste snoepwinkels ter wereld. Na het proeven van de aroma’s en smaken van de heerlijkste snoepjes en zoetigheden hadden ze meer inspiratie dan ooit voor het creëren van een belachelijk lekkere soort. Eenmaal terug in het laboratorium, begon het kweekproces. Toen het eindresultaat - Crystal Candy - eindelijk daar was, was Sweet Seeds helemaal verrukt door haar smaak en geur. De oogsten zijn ongelooflijk, de kwaliteit is indrukwekkend en de groei is stabiel. Deze indica-dominante soort wekt de zoetste sensaties op. Laten we deze schoonheid eens onder de loep nemen.

CRYSTAL CANDY – GENETICA

De genetica van dit kindje zijn zo geweldig, dat ze bij de Spannabis Cup 2017 de eerste prijs voor de heerlijkste indica(-dominante) soort in de wacht sleepte. De 60% indica en 40% sativa-genen wekken een unieke high op. Samen met haar zeer zeldzame terpenenprofiel biedt Crystal Candy het soort high waar iedereen van zal genieten. Alles komt aan bod, van een verheffende euforie tot een lichamelijk stoned gevoel. Haar THC-gehalte is gemiddeld, maar de kracht van deze cultivar moet niet onderschat worden! Verwacht dat je knetter-stoned raakt na het consumeren van een goede dosis Crystal Candy.

CRYSTAL CANDY – KWEEK EN AROMA

Zowel binnen- als buitenshuis heeft deze plant een gemiddeld formaat. De opbrengsten zijn absoluut fantastisch! Binnenkwekers kunnen ongeveer 500-650g/m² Crystal Candy-magie verwachten. Buitenshuis genereren cannabistuiniers zo'n 500-700g/plant met net zulke magische toppen. De bloeiperiode duurt ongeveer 9 weken. Het is belangrijk om haar de tijd te geven om alle heerlijke terpenen en melkachtige trichomen te ontwikkelen. Voor buitenkwekers is eind september het moment om deze schoonheid te oogsten. Tot slot: de smaken en aroma’s zijn superzoet en fruitig. Ze doen denken aan heerlijke snoepjes, kleverige kauwgom, aardbeien en rijpe meloen. Ben je al aan het watertanden?

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds