Dark Devil Auto (Sweet Seeds)

Dark Devil Auto is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Sweet Seeds en Buddha Seeds. De vaardige kwekers van Buddha Seeds koppelden een prachtige paarse variëteit aan de Sweet Seeds' bestseller Big Devil XL. Dark Devil Auto is gemiddeld hoog, 80-130cm, maar levert een gulle oogst. 50-200g/plant is de standaard. Paarse kleuren en zoete smaken!

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Big Devil XL Auto x Auto Purple
Bloeitijd 8.5 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 50-200g/plant
Hoogte (buiten) 80-130cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
3 zaden € 30.00
5 zaden € 46.60
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Dark Devil Auto: Zó een paarse cannabis strain vind je niet snel

Vol ijver volgde Sweet Seeds hun droom om de waanzinnigste purp te ontwikkelen die er bestaat. Sommigen zeggen dat deze cultivar een wonder is, anderen een sublieme voortreffelijkheid, maar ook de allerbeste wiet... Wij staan volledig achter al deze uitspraken! Dark Devil Auto is niet zomaar een plant, het is een ervaring. De aroma's en smaken zijn het toppunt van heerlijkheid. Reken er maar op dat het water je in de mond loopt en en de effecten fantastisch zijn. Laten we eens zien wat Dark Devil Auto precies is.

DARK DEVIL AUTO - GENETICA

De donkere tinten die deze mysterieuze strain zo schitterend maken zie je vooral tijdens de bloeiperiode. Donkerpaarse en bijna zwarte schakeringen afkomstig van de voorouders van Dark Devil Auto branden een schitterend beeld op je netvlies. Big Devil XL Auto werd gehybridiseerd met een strain uit het Hindu Kush gebied in Pakistan. De resulterende hybride was een blijvertje, en dat is een understatement. De indica en sativa genetica veroorzaken unieke highs, met zowel de Kush-achtige, verdovende gevoelens, als een inspirerende stemming. Het THC-gehalte is gemiddeld en zorgt voor een prettig gebalanceerde high.

DARK DEVIL AUTO - KWEEK

Binnenkwekers kunnen rekenen op een opbrengst van 400-600g/m² of meer aan donkere toppen. Buitenkwekers daarentegen oogsten ongeveer 50-200g/plant. De met hars bedekte toppen doen denken aan rode druiven bedekt met witte basterdsuiker. Loopt het water je al in de mond? Bij ons ook. Binnen bereikt Dark Devil Auto een gemiddelde hoogte. Buiten is dat ongeveer 80-130cm. De exotische en fruitige aroma's zijn nostalgisch en zouden je kunnen doen denken aan tropisch schaafijs waar je als kind zo verzot op was. Deze strain, winnaar van de 1ste prijs van de High Life Cup 2014 is gehard en bijzonder bestendig. De bloeiperiode duurt 8,5 week, van zaad tot oogst.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds