Cream Mandarine Auto (Sweet Seeds)

Om Cream Mandarine Auto te maken, hybridiseerde Sweet Seeds de klassieke Cream Caramel Auto met Ice Cool, om het mandarijn- en citrusaroma te versterken. De levenscyclus is 9 weken, waarbij tot wel 550g/m² kan worden geproduceerd. Veel fenotypen zullen prachtige toppen ontwikkelen, met verbazingwekkende paarse en rode tinten, naarmate het oogstmoment dichterbij komt. Typische hoogte is 50-110cm.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Cream Caramel Auto x Ice Cool
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-550g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 45-170g/plant
Hoogte (buiten) 50-110cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
5 zaden € 43.60

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Cream Mandarine Auto: duidelijk unieke mandarijn smaken

Deze spectaculaire cultivar is absoluut adembenemend! Voordat Cream Mandarine Auto werd vrijgegeven, perfectioneerde Sweet Seeds de smaak en het aroma. Zodra ze de zoetheid hadden getroffen, wisten ze dat deze soort meteen aan het publiek moest worden vrijgegeven. De toppen zijn erg aromatisch en de geïnduceerde highs zijn geweldig. Cannabis aficionados hebben deze soort omarmd en een plek in hun tuin gegeven, waar Cream Mandarine Auto bloeit met glanzende trichomen die haar mooie toppen bedekken. Waarover beschikt deze soort? Laten we het eens bekijken.

CREAM MANDARINE AUTO - GENETICA EN EFFECTEN

De 3e generatie soort komt gedeeltelijk van een zeer speciaal Cream Caramel Auto fenotype, dat over citroen en mandarijn aroma's beschikt. Sweet Seeds heeft besloten om deze heerlijke nuances te verbeteren door dit fenotype te kruisen met een Ice Cool elite kloon, wat resulteert in Cream Mandarine Auto. Deze cultivar erfde de sterkten van zijn voorouders en ontwikkelde een krachtig mandarijn aroma van zijn eigen. Het is mogelijk dat paarse en rode fenotypen voortkomen uit Cream Mandarine Auto, wat best cool is. De indica vibes zijn sterk; ontspannen sensaties komen binnen in een constant tempo. Perfect om te mediteren of gewoon te chillen in de bioscoop, kijkend naar een cheesy film.

CREAM MANDARINE AUTO - KWEEK EN OOGST

Cream Mandarine Auto bereikt ongeveer 50-110cm in hoogte, perfect compact voor een heimelijke operatie. Binnenkwekers ontvangen ongeveer 400-550g/m² aan mandarijn-achtige toppen. Outdoor cannabis kwekers zullen glorieuze hoeveelheden van 45-170g/plant binnenhalen. Het knippen vindt plaats na 9 weken, van zaad tot oogst. Het is belangrijk om de plant tot het einde in de bloeifase te houden, anders zullen de gemiddelde THC-niveaus niet goed ontwikkelen. Cream Mandarine Auto komt in een feminized formaat, klaar om ​​perfecte toppen te produceren.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds