Indigo Berry Kush (Sweet Seeds)

Indigo Berry Kush is een spectaculaire strain die al het respect van de wereld verdient. Sweet Seeds heeft een buitenaardse kruising geproduceerd die je op een fijne reis door de ruimte stuurt en interessante overdenkingen opwekt. De highs zijn geweldig, de oogsten indrukwekkend… Indigo Berry Kush is een echte reus in Sweet Seeds’ catalogus.
Genetica 60% indica / 40% sativa
Ouders So G Kush x Blue Monster
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Onbekend
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-600 g/m
Hoogte (binnen) Onbekend
Opbrengst (buiten) Onbekend
Hoogte (buiten) Onbekend
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.50
3 zaden € 29.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Indigo Berry Kush: Deze hybride komt praktisch overal vandaan

Nadat je Indigo Berry Kush hebt geprobeerd, scheidt je levensverhaal zich in twee delen. Alles dat je hebt meegemaakt voordat je deze strain ontdekte, verandert in een wazig verleden, terwijl de toekomst meer zal stralen dan ooit! Tot groot genoegen van de ganja-enthousiastelingen levert Sweet Seeds deze legendarische levenstransformator. Haar highs zijn werkelijk adembenemend; de perfecte mix van cannabinoïden spoelt alle negativiteit weg en laat alleen ruimte over voor positieve vibes.

INDIGO BERRY KUSH – GENETICA EN EFFECTEN

De onberispelijke mix van 60% indica en 50% sativa-genen biedt een ronde high die neigt naar de chille, relaxte kant van het spectrum. De opbeurende en energetische sensaties van Indigo Berry Kush gieren direct na het nemen van een hijsje door je aderen. Kort daarna ontwikkelen de highs zich tot indica-achtige ontspanning. De ouders van Indigo Berry Kush zijn So G Kush en Blue Monster. Samen bevatten deze strains genen van OG Kush, LA Confidential, Trainwreck, Blueberry’00 en Black Domina’98. Ja precies, nogal een mix.

INDIGO BERRY KUSH – GROEI EN AROMA’S

De bloeitijd duurt ongeveer 8-9 weken. Binnen een mum van tijd zullen de Indigo Berry Kush-toppen prachtige aroma’s afgeven die de ganja-tuin zullen domineren. Binnenkwekers kunnen ongeveer 400-600g/m² aan toppen verwachten. De geuren en smaak zijn nogal veelzijdig. Verwacht heerlijke, exotische en kruidige smaken, gemixt met perfecte, aardse aroma’s.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds