Jack 47 F1 Fast Version (Sweet Seeds)

De originele Jack 47 is een van de meesterwerken van Sweet Seeds. De F1 Fast Version is ongeveer een week sneller en produceert tot 500-600g/m² in 7-8 weken bloeien. Ze is een hybride van Jack 47 Auto en een elite kloon van de originele Jack 47, die verbaast met buitengewoon krachtige planten en dikke, hars bedekte toppen. De genetische achtergrond is 75% Sativa en 25% Indica. Smaken? Vers & Zoet!

Genetica 75% sativa - 25% indica
Ouders Jack 47 Auto x Jack 47
Bloeitijd 7-8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 36.00
3 zaden € 36.00
5 zaden € 58.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Jack 47 F1 Fast Version: Sweet Seeds' sneller-bloeiende Jack 47

Sweet Seeds is extreem trots om hun Jack 47 F1 Fast Version aan te kunnen bieden. Deze variant is een sneller-bloeiende versie van Jack 47, zoals je waarschijnlijk al kon raden. Deze plant is extreem krachtig en zorgt voor een solide high en fascinerende ervaringen. De aroma's en smaken zijn ontzettend fris en zoet. Als je zoekt naar een speciaal type van een sativa-dominante soort, heb je haar gevonden.

JACK 47 F1 FAST VERSION - GENETICA EN EFFECTEN

Jack 47 F1 Fast Version is ontstaan nadat Sweet Seeds Jack 47 Auto hybridiseerde met haar elite, fotoperiode tegenhanger. Dit resulteerde in een fotoperiode plant, die de snelbloeiende eigenschap van haar autoflowering ouder heeft ontvangen. Deze 75% sativa en 25% indica soort legt de lat hoog als het om kwaliteit gaat. De high is zeer opwekkend en zorgt voor vrolijke gevoelens. Dit is perfect voor wandeltochten, actieve uitjes en gezellig kletsen met vrienden of collega's. Het THC niveau is behoorlijk hoog; beginnende gebruikers moeten rustig aan beginnen en zichzelf inhouden.

JACK 47 F1 FAST VERSION - ONTWIKKELING

Verwacht rijkelijke opbrengsten met prachtige toppen! Binnen zal Jack 47 F1 Fast Version ongeveer 500-600g/m² produceren. Buitenboeren kunnen fatsoenlijke hoeveelheden toppen zien, die prachtig bungelen aan hun stelen. Deze toppen zijn overigens enorm rijk aan hars; de schitterende kristallen, gevuld met die gewilde cannabinoïden, stralen je tegemoet, dus haal je Ray-Ban maar tevoorschijn! Jack 47 F1 Fast Version zal uitgroeien tot een gemiddeld grote plant. Wanneer deze plant wordt gekweekt in een perfecte temperatuur van 25°C, het luchtvochtigheidsniveau rond de 50 hangt en de juiste voeding wordt gegeven, zal Jack 47 F1 Fast Version haar beste beentje voorzetten. De bloeiperiode bedraagt ongeveer 7-8 weken, wat een geweldige eigenschap is voor ongeduldige kwekers.

Recommended products
Jack 47 F1 Fast Version is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Sweet Seeds