2 - Spannabis Cup Málaga (Best Outdoor Strain) 2015

Sweet Trainwreck Auto (Sweet Seeds)

Sweet Trainwreck Auto is een bekroonde en stabiele 4de generatie autoflowering strain van Sweet Seeds. Ze is het resultaat van een kruising tussen een original Trainwreck kloon met een 3de generatie auto. Het resultaat is een gebalanceerde hybride, die een zoete, citrusachtige smaak produceert. De high komt overeen met Trainwreck: Vrolijk en intens. Sweet Trainwreck Auto vraagt slechts 8 weken.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Trainwreck x 3rd generation auto
Bloeitijd 8 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 350-550g/m²
Hoogte (binnen) 60-120cm
Opbrengst (buiten) 40-120g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.50
3 zaden € 25.50
5 zaden € 39.90
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - Spannabis Cup Málaga (Best Outdoor Strain) 2015
Beschrijving
Beschrijving

Sweet Trainwreck Auto: Een nieuwe generatie autoflowering cannabis

SWEET TRAINWRECK AUTO – GESCHIEDENIS EN GENETICA

Sweet Trainwreck Auto van Sweet Seeds is een 4e-generatie autoflowering strain. Ze is het resultaat van de kruising tussen speciale 3e-generatie autoflowering planten en een geweldige kloon van Trainwreck. De 3e-generatie autoflowering strains zijn geselecteerd vanwege hun formaat. Dit zorgt voor een fantastische, sativa-dominante autoflowering plant. Veel medicinale marihuana-verstrekkers in de VS hebben de superbekende Trainwreck-kloon dan ook vast in voorraad.

SWEET TRAINWRECK AUTO – GROEI EN OOGST

Sweet Trainwreck Auto is een cultivar met een hoge stam en een vertakte structuur. Vanwege de autoflowering genetica kost het de plant slechts 8 weken om van zaadje tot oogst te groeien. Binnenkwekers kunnen met deze strain, die vrij kort blijft (60-120cm), een oogst behalen van 350-500g/m². Zelfs buitenkwekers die liever onder de radar kweken kunnen dankzij haar kleine formaat gebruiken maken van Sweet Trainwreck Auto. Buiten varieert de oogst tussen 40-120g/plant.

SWEET TRAINWRECK AUTO – AROMA EN EFFECT

De smaak en aroma van deze plant zijn intens. Samen creëren ze een zoete, fruitige sensatie met citrusachtige boventonen. Wat het effect van deze strain betreft: helemaal zoals Tranwreck – van haar potentie ga je vrolijk glimlachen. Bovendien krijg je wat ontspanning na de cerebrale buzz. Het is dan ook geen verrassing dat patiënten deze plant graag gebruiken voor verlichting van pijn.

SWEET TRAINWRECK AUTO – PRIMA UITGEBALANCEERD

Sweet Trainwreck Auto heeft alles wat je zou willen van een cannabisplant: strakke toppen die bedekt zijn met glinsterende trichomen, snelle groei, een krachtige high en een superlekkere smaak. Dat maakt de strain een zeer evenwichtige, sativa-dominante hybride die alleen de beste kwaliteiten heeft van zowel de sativa als de indica kant. Het is dan ook geen wonder dat Sweet Trainwreck Auto van Sweet Seeds een prijswinnende strain is. Haar stabiele genetica dagen alle andere hybrides op de markt uit.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds