Big Foot (Sweet Seeds)

Met een bloeiperiode van slechts 9 weken is Big Foot een snelle plant. Ze heeft een sterke steel om de grote top te ondersteunen en hieromheen ontwikkelen zich nog veel meer compacte toppen. Deze 50% Indica en 50% Sativa hybride heeft een intense, zoete smaak met vleugjes fruit en kruiden. Houd er wel rekening mee dat deze plant een sterk aroma heeft.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Big Foot
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
3 zaden € 30.00
5 zaden € 46.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Big Foot: Geen Broodje Aap, Maar een ware beest van een hybride!

BIG FOOT - GENETICA

Big Foot is een verbazingwekkende 50/50 hybride van Sweet Seeds. De buitengewone pittige geur bedwelmt iedereen die opzettelijk aan haar geroken heeft of die in haar buurt komt. De kloeke geur is een plezierige binnenkomer voor de gebruiker, maar kan ook je heimelijke kweekactie verraden. Big Foot deelt een behoorlijke tik uit en gaat vergezeld van bekoorlijk zoete en fruitige geuren en smaken. En als extra traktatie geven de kruidige ondertonen nog een extra kick voor optimaal genot.

BIG FOOT - OPBRENGST EN OOGST

De plant staat bekend als een snelle groeier en produceert een royale opbrengst is ongeveer 9 weken. Voor haar gemiddelde hoogte heeft Big Foot een stevige stam met een redelijke hoeveelheid korte zijtakken die vanuit de internoden ontspringen en een weelderige oogst ondersteunen. De structuur van de plant is daardoor handig, en doet kwekers versteld staan met een massieve hoofdcola en uitgesproken compacte, potente secundaire toppen. Big Foot is een strain die binnen ongeveer 500-600g/m² opbrengt, en een fantastische oogst in de buitenlucht kan opleveren, die eind September gereed zal zijn.

BIG FOOT - TEST EN EFFECTEN

De toppen van Big Foot zijn aangenaam verrassend, omdat ze zo compact zijn en druipen van de hars. De testresultaten laten zien dat ze een gemiddeld THC-gehalte heeft en variërende hoeveelheden CBD. De gebalanceerde aard van deze hybride levert de gebruiker potente effecten die de gehele dag kunnen aanhouden, zij het met minder opwinding dan je zou kunnen verwachten bij meer sativa-dominante planten. Big Foot veroorzaakt een euforische hoofd-high die overgaat in een gemoedelijke ontspanning.

Deze strain wordt ongetwijfeld een lievelingetje van iedereen die haar kweekt. Je stuurt je stemming overdag precies in de richting die je wenst, en als het bedtijd is zorgt Big Foot voor een gezonde nachtrust en een ontspannen slaap.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds