1 - III Copa Cannábica Expogrow Irún 2014

Big Devil XL Auto (Sweet Seeds)

Deze strain won in 2014 twee prijzen. Niet verrassend, omdat de dichtheid en dikte van de toppen aanzienlijk verhoogd is. De hoogte en het formaat van Big Devil XL is opmerkelijk. Ze kan tot 160cm hoog worden, met veel sterke zijtakken. De oogst binnen varieert tussen de 425-650g/m² en buiten kan ze tot 350g/plant leveren. Flinke hoeveelheden voor een autoflowering strain.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Big Devil 2 Auto x Jack Herer Auto
Bloeitijd 9.5 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 425-650g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 50-350g/plant
Hoogte (buiten) 110-160cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 32.00
3 zaden € 32.00
5 zaden € 49.40
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - III Copa Cannábica Expogrow Irún 2014
Beschrijving
Beschrijving

Big Devil XL Auto: Buitengewone indica dominantie, rechtstreeks uit de underground

Dapper stak Sweet Seeds de rivier Styx over om Hades, de god van de onderwereld, te benaderen. De kwekers legden uit dat ze een buitengewoon goede, nog niet bestaande soort nodig hadden in het rijk der levenden. Hades was genadig en schonk ze wat zaden, onder die voorwaarde dat Sweet Seeds de allerbeste wiet ooit zou produceren. De voorwaarde werd geaccepteerd en opgevolgd door de creatie van Big Devil XL Auto. Het is vanzelfsprekend dat Hades enorm tevreden was.

BIG DEVIL XL AUTO: GENETICA EN EFFECTEN

Deze indica-dominante soort zal zorgen voor een ongelooflijke high. Verwacht sensaties van een lichamelijke stone die de gemoedstoestand tot rust brengt en een gelukzalige staat opwekt. Big Devil XL Auto bezit een gemiddeld hoog THC niveau, dus je kan iets meer gebruiken om te genieten van die verrukkelijke smaken, zonder direct tegen de vlakte te gaan. Dit is een 3de generatie hybride, afkomstig uit een kruising tussen Big Devil 2 Auto x Jack Herer Auto. Deze twee soorten zijn beiden kampioenen die samen een zeer bevoorrechte afstammeling hebben voortgebracht.

BIG DEVIL XL AUTO: ONTWIKKELING

Deze autoflowering soort zal vrij groot worden voor een autoflower. Buitenkwekers zullen planten zien van 110-160cm hoog die een opbrengst produceren van ongeveer 50-350g/plant. Binnenkwekers mogen een opbrengst verwachten van ongeveer 425-650g/m². De toppen stralen zoete, krachtige aroma's uit. Na ongeveer 9,5 week, van zaad tot oogst, mag de schaar al worden gepakt. Het wordt aangeraden voorzichtig te zijn met voedingsstoffen bij autoflowering soorten; meestal hebben ze minder nodig dan hun fotoperiode tegenhangers. Om een buit met eersteklas toppen binnen te slepen, moet je 1-2 weken voor het oogsten beginnen met flushen.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds