Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

The Red Family Collection

Sweet Seeds komt met waanzinnige paarse autoflowers

Te gekke purps schieten te hulp! Sweet Seeds stelde de Red Family Collection samen, die bestaat uit donkere en paarse autoflowering strains. Zoals iedereen inmiddels wel weet zijn de strains van Sweet Seeds van onberispelijke kwaliteit en bekend over de hele wereld. De gewone groene cannabis strains zijn magnifiek, maar het kan voorkomen dat iemand in de ganja-tuin iets bijzonders wilt kweken. De ganja-kweker zal binnen no-time stevige paarse toppen oogsten die de lekkerste high veroorzaken die je je maar voor kunt stellen. De collectie is adembenemend en bevat soorten zoals Devil Cream Auto en Black Cream Auto. Laten we die collectie eens wat beter bekijken. Disclaimer: wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor het eventuele gekwijl op je toetsenbord.

Purps

1. Devil Cream Auto (Sweet Seeds)

 • Autoflowering Indica/Sativa
 • Dark Devil Auto x Black Cream Auto
 • 8 weken van zaadje tot oogst

We halen meteen de Devil erbij. Deze strain werd door Sweet Seeds ontwikkeld door het hybridiseren van twee purps, Dark Devil Auto met Black Cream Auto. Het nauwgezette breeding-proces deed Devil Cream Auto het levenslicht aanschouwen. Je kunt rekenen op een hoogte van 70-120cm, en dat is relatief hoog voor autoflowering genetica. De onberispelijke mix sativa/indica induceert een verbazingwekkend gebalanceerde high, die opgevrolijkt wordt met heerlijke fruitige citrusaroma's. Buiten zal de Devil Cream Auto ongeveer 40-175g/plant opleveren, en 350-600g/m² binnen. Deze cultivar doet er 8 weken over, van zaad tot oogst. Ze groeit voortvarend, heeft een sterke stam en dat is wel nodig ook om de zware toppen te kunnen dragen. Met andere woorden, dit is een perfecte purp. 

Lees meer over Devil Cream Auto (Sweet Seeds)

2. Bloody Skunk Auto (Sweet Seeds)

 • Indica-dominant autoflowering
 • Sweet Skunk Auto x Red Poison Auto
 • 8 weken van zaadje tot oogst

Zodra Sweet Skunk Auto en Red Poison Auto betrokken werden bij een voorzichtig opgezette breeding-sessie leverde dat Bloody Skunk Auto op. Deze spectaculaire Skunk is een echte volbloed! Deze waanzinnig mooie plant die de vorm heeft van een kerstboom komt vol te zitten met prachtig paarse toppen. Binnenkwekers worden beloond met een topopbrengst van 350-550g/m², voor buitenkwekers is dat 35-175g/plant. De sfeer van klassieke Skunk is aanwezig met een toefje paars. De levenscyclus van deze autoflowering strain bedraagt 8 weken, van zaad tot oogst. De toppen zijn lekker compact en rijkelijk bedekt met harsen. Ze wordt ongeveer 60-110cm. hoog. Als je houdt van Skunk die niet van deze wereld is neemt Bloody Auto Skunk je graag mee op een ongedwongen ruimtereisje.

Lees meer over Bloody Skunk Auto (Sweet Seeds)

3. Red Poison Auto (Sweet Seeds)

 • Autoflowering Indica/Sativa
 • Green Poison x Pakistani Kush Auto
 • 8 weken van zaadje tot oogst

Sweet Seeds ontwikkelde de Red Poison Auto, maar die is allesbehalve giftig. Ze hybridiseerden Green Poison met een exquis paars autoflowering fenotype, afkomstig van Pakistani Kush genetica. Ze groeit erg standvastig, de hoofdstam is sterk terwijl de zijtakken behoorlijk flexibel zijn. De toppen zijn erg geurig, en doen denken aan zoet fruit en een beetje Skunk. Buiten ontwikkelt deze schitterende purp ongeveer 35-175g/plant toppen, binnenkwekers kunnen een opbrengst van 400-550g/m² tegemoet zien. De levenscyclus van Red Poison bedraagt 8 weken, van zaad tot oogst. Ze wordt doorgaans 60-120cm. hoog. De toppen worden werkelijk zo dik, en produceren zoveel harsen dat je als kweker ongetwijfeld meteen verliefd wordt op deze paarse strains. De high van deze sativa/indica hybride is magnifiek. 

Lees meer over Red Poison Auto (Sweet Seeds)

4. Dark Devil Auto (Sweet Seeds)

 • Autoflowering Indica/Sativa
 • Big Devil XL Auto x Auto Purple
 • 8.5 weken van zaadje tot oogst

Hoewel de naam misschien een beetje duister klinkt wordt je van de high van Dark Devil Auto gelukzalig en verlicht. Deze cultivar is afkomstig van een Big Devil XL Auto gekruist met een paarse autoflowering variëteit, afkomstig uit de Chitral regio gelegen in het Hindu Kush gebergte. De plant ontwikkelt zich sterk en vertoont duidelijk de kenmerken van een autoflower. De compacte hoofdtop verschijnt in het midden terwijl de zijtakken kleinere toppen produceren. De productie van hars is groot, en je zult verrast staan van de heerlijke zoete en fruitige aroma's met een vleugje citrus die ze verspreidt.

De opbrengst bij de binnenkweek bedraagt ongeveer 400-600g/m². 50-200/plant is buiten te realiseren. Deze relatief hoge plant wordt ongeveer 80-130cm. De levenscyclus van Dark Devil Auto bedraagt 8,5 weken, van zaad tot oogst. Als je op zoek bent naar een magische purp; deze strain krijgt schitterende paarse tinten, vandaar dus ook de naam. Dark Devil Auto ontving in 2014 de eerste prijs tijdens de High Life Cup. 

Lees meer over Dark Devil Auto (Sweet Seeds)

5. Black Cream Auto (Sweet Seeds)

 • Indica-dominant autoflowering
 • Cream Caramel x Auto Purple
 • 8 weken van zaadje tot oogst

Als laatste, maar zeker niet de minste presenteren we de Black Cream Auto. Bij Sweets Seeds vatten ze het plan op om een verrukkelijke Cream Caramel te kruisen met een paarse autoflowering strain van topkwaliteit, afkomstig van Pakistani Kush genetica. Cannabis liefhebbers zijn dol op deze strain omdat ze zo apart is en er schitterend uitziet. Binnenkwekers zullen zien dat de geleverde oogst ongeveer 350-550g/m² opleveren kan. Bij acties buiten zal dat ongeveer 35-150g/plant zijn. Ze wordt ongeveer 60-110cm. hoog en is klaar voor de oogst na 8 weken, van zaad tot oogst. De aroma's en smaken zijn fruitig maar tevens aardachtig - een kenmerk afkomstig van de Cream Caramel genetica. Van de Black Cream Auto wordt je prettig high en een beetje dromerig. 

Lees meer over Black Cream Auto (Sweet Seeds)


SLOTSOM: PURP-GEKTE

Paarse strains hebben de ganja-gemeenschap al tientallen, zo niet honderden jaren lang gefascineerd. Er gebeurt iets magisch als je deze te gekke purps ziet die een voortreffelijk geur bezitten en behoorlijk afwijkende kleuren hebben. Dankzij Sweet Seeds worden wij ganja-liefhebbers in staat gesteld om de geheimzinnigheid van deze planten te ontdekken en onze zintuigen te prikkelen. Ben je echt op zoek naar een voortreffelijke high en een paar schitterende planten om te kweken, dan zijn de bovenvermelde strains echt wat voor jou!