2 - IV Copa Cannábica Expogrow Irún 2015

Ice Cool Auto (Sweet Seeds)

Ice Cool Auto van Sweet Seeds is de combinatie van Ice Cool x Fast Bud #2. Het doel was onopgemerkt blijven en meerdere oogsten per jaar produceren. Dit is prima gelukt en ook wordt snelle groei, hoge opbrengst, kweekgemak, een laag profiel en een opwekkende, cerebrale high geboden. Perfect voor de guerrillakweker. Ice Cool Auto vraagt 8-9 weken van zaad tot oogst en levert tot 500g/m².

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Ice Cool x Fast Bud #2
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) 50-110cm
Opbrengst (buiten) 40-150g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
3 zaden € 30.00
5 zaden € 46.60
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - IV Copa Cannábica Expogrow Irún 2015
Beschrijving
Beschrijving

Ice Cool Auto: Een autoflowering vertegenwoordiger van de Diesel familie

ICE COOL AUTO - ACHTERGROND EN GENETICA

Net als bij hun andere soorten, selecteerde Sweet Seeds de genetische ouders van Ice Cool met enorme zorgvuldigheid en na langdurige overpeinzingen. Ze is een 4de generatie autoflowering soort die afstamt van een elitekloon van Sweet Seeds' eigen Ice Cool en een 3de generatie autoflowering Fast Bud #2. Deze mix leverde een sativa-dominante plant op die perfect geschikt is voor de guerrillakweker.

ICE COOL AUTO - ONTWIKKELING EN OPBRENGST

Deze plant is vrij klein van stuk, waardoor ze perfect is voor een discreet buitenproject. Jawel guerrillakwekers, deze is voor jullie! Ice Cool Auto zal uitgroeien tot een plant van 50-110cm. Ze is ook nog eens enorm snel, want ze ontwikkelt zich van zaad tot oogst in 8-9 weken. Op deze manier kan je meerdere keren per jaar een flinke oogst binnenslepen. De toegewijde binnenkweker kan zich verheugen op 400-500g/m², terwijl buitenboeren ongeveer 40-150g/plant mogen verwachten. In de vrije natuur zal de oogst afhangen van het klimaat in het land waarin je kweekt. Deze krachtige soort produceert flink wat toppen en de ontwikkelde bloemen zijn extreem rijk aan hars.

ICE COOL AUTO - AROMA EN EFFECT

Het aroma is typisch voor een vertegenwoordiger van de Diesel familie: Intens en exotisch. Zoete, kruidige, aardse en citrusachtige vleugen zijn merkbaar, afgerond met frisse hints van blauwe cipres, het exotische deel! Sommigen proeven zelfs grapefruit in de mix. De door Ice Cool Auto opgewekte high is opwekkend en cerebraal. Dikke lagen aromatische hars zullen je geest verwennen met een sterk en opwindend effect. Dat is ook waar deze soort van Sweet Seeds haar naam aan te danken heeft: Toppen die bedekt zijn met trichomen, als een laag glinsterend ijs. Zoals altijd het geval is met deze kostbare hars, wordt aangeraden de hars te onttrekken en er een concentraat mee te maken, zoals BHO of Bubble Hasj.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds