Mohan Ram Auto (Sweet Seeds)

Mohan Ram Auto is een kruising van White Widow met S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto. De autoflowering genen van S.A.D. Sweet Afgani Delicious zorgen voor een korte levenscyclus van 8 weken. White Widow levert een geweldige high en veel aroma. Verse, bloemige en fruitige aroma's maken haar geweldig voor overdag/in het zonnetje. Eenvoudig te kweken, autoflowering soort van Sweet Seeds!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders White Widow x S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 425-550g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 40-180g/plant
Hoogte (buiten) 50-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 36.90

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Mohan Ram Auto: White Widow en Sweet Afghani Auto genetica

MOHAN RAM AUTO - GENETICA

Mohan Ram Auto van de bekende kwekers van Sweet Seeds is een indica-dominante kruising, gekweekt middels de White Widow met S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto te kruisen. Deze derde-generatie autoflowering soort heeft een snelle oogsttijd, terwijl de effecten en het aroma van de White Widow genen intact zijn gebleven. Het resultaat is een favoriet onder kwekers; een gemakkelijk te kweken soort met een indrukwekkend aroma en sterke smaak, die een sterke, veelzijdige high teweegbrengt met cerebrale helderheid, gevolgd door ontspannende lichamelijke effecten.

MOHAN RAM AUTO - OOGST EN OPBRENGST

Mohan Ram Auto produceert heerlijk dikke, krachtige toppen. Autoflowering soorten beginnen uit zichzelf automatisch te bloeien, in plaats van afhankelijk te zijn van bepaalde lichtveranderingen. Door de superkorte bloeitijd van 8 weken van deze soort kun je snel oogsten. Dat is vooral handig voor kwekers die op zoek zijn naar een maximale oogstrotatie. Binnengekweekte planten blijven klein van stuk, terwijl ze 425-550g/m² opbrengen. Buiten gekweekte planten worden 50-100cm hoog, en brengen 40-180g/plant op.

MOHAN RAM AUTO - THC EN EFFECTEN

Mohan Ram Auto toppen zijn compact en bedekt met een aromatische harslaag die direct alle aandacht van de ruimte trekt. Fris, fruitig, en bloemig, deze soort is zeer aanwezig! Met een indrukwekkende geur biedt ze een complete ervaring. Het THC-gehalte is gemiddeld, en voorziet je van een fijne mentale buzz, terwijl er ook een licht couch-locky effect kan optreden.

Mohan Ram Auto is perfect voor medicinale patiënten, en verlicht angst en pijn zonder dat ze te sterk is. Met de cerebrale buzz en een daaropvolgende boost van energie, past deze soort goed bij ontspannen en creatieve activiteiten, zoals tekenen of koken. Mohan Ram Auto eert haar indica kant met volledige lichamelijke effecten die kunnen variëren van kalmerend tot rustgevend, wat haar vooral perfect maakt voor in de avond. Wat ook goed past bij deze soort: een spelletjesavond, naar de bioscoop, of in de nieuwe boekenreeks duiken waarover je al veel hebt gehoord.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds