Pineapple Kush (Royal Queen Seeds)

De mix van Pineapple en OG Kush levert een cannabis op die net zo sterk als smakelijk is. De naam zegt het al: ze heeft een zoete en exotische, fruitige smaak. Bovendien produceert ze een verheffende, cerebrale high. Hoewel ze zich voornamelijk op de geest richt, creëert ze ook een aangename, lichamelijke roes. Pineapple Kush bloeit in 7-8 weken en levert binnen 550 g/m² op en buiten 550 g/plant.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Pineapple x OG Kush
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 18+%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 500-550g/m²
Hoogte (binnen) 70-120cm
Opbrengst (buiten) 500-550g/plant
Hoogte (buiten) 120-180cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 52.99
10 zaden € 85.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Pineapple Kush: Royal Queen Seeds scoort met deze tropische verrassing

Ken je het gevoel wanneer je met je ogen gesloten de geur van een joint ruikt waardoor je je plotseling op een wit strand bevindt, zittend onder de palmbomen, en met een piña colada in je hand? De intens tropische aroma van Pineapple Kush geeft je een indica-geinfuseerde high die je naar de vakantiebestemming van je dromen brengt.

De indica genen zijn met 80% prominent aanwezig, terwijl de 20% sativa genen een comfortabele body buzz ervaring creëren. De Pineapple eigenschappen kwamen aan het licht nadat OG Kush en Pineapple werden gecombineerd in de groeikamer; er gebeurde iets magisch en Pineapple Kush was geboren.

De meeste gebruikers ervaren een mentaal effect (in tegenstelling tot een lichamelijk effect) wanneer ze deze soort roken. Door het THC gehalte van 18% en andere factoren werkt deze soort goed bij angst, migraine, PMS en ADHD.

In termen van opbrengst krijg je binnen ongeveer 550g/m² aan knoppen, terwijl je in de open lucht kunt rekenen op een oogst van 550g/plant. Omdat de bloeiperiode van 7-8 weken erg kort is, zijn de oogsten astronomisch! Dus wanneer je van plan bent om een volle-maan-feest te houden met ganja-geinfuseerde piña colada's, dan geeft deze soort je de benodigde smaaksensatie en opbrengst. Piña colada's geinfuseerd met wiet zijn trouwens echt bijzonder, je moet er zeker eens een proberen!

De Pineapple Kush wordt ongeveer 70-120cm hoog wanneer je haar binnen kweekt. Buiten wordt de plant wel 120-180cm hoog. Omdat de plant zo in hoogte kan variëren, moet deze tropische schoonheid met de juiste zorg behandeld worden. Ze zal je zeker belonen.

Wanneer je Pineapple Kush in de open lucht kweekt, moet je haar eind September oogsten. Wil je hoog vliegen en op de perfecte vakantieplek landen? Pineapple Kush zal je er brengen.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds