Royal Cheese Automatic (Royal Queen Seeds)

Royal Cheese Automatic is een gefeminiseerde, autoflowering kruising van Cheese en Ruderalis genen. Dit leverde een 30% Sativa, 50% Indica en 10% Ruderalis hybride op die 9-10 weken na ontkieming kan worden geoogst. Ze bezit die uitgesproken Cheese smaak, maar is eenvoudig te kweken, blijft klein en levert een sterke, lichamelijke en kalmerende high.

Genetica 50% indica - 30% sativa - 20% ruderalis
Ouders Cheese x ruderalis
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% 15%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 425-475g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 160-210g/plant
Hoogte (buiten) 80-120cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 67.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Cheese Automatic: Cheese genetica met autoflowering vermogen

Lach en zeg Cheeeese! Royal Cheese Automatic is de trots en vreugde van Royal Queen Seeds. Ze hebben Cheese genetica gemengd met ruderalis, waardoor de autoflowering Cheese strain, a.k.a. Royal Cheese Automatic, is ontstaan.

De Cheese is afkomstig van Skunk #1, en is ontwikkeld en verbeterd door kwekers uit Groot Brittanië; ze kwamen een fenotype tegen die een zeer sterke geur had, vandaar de naam "Cheese". Deze variant kan de gebruiker lichamelijk stoned maken, en wordt vooral gebruikt om te slapen en voor ontspanningssessies.

De kalme gevoelens na het consumeren van Royal Cheese Automatic kunnen worden verklaard door haar indica dominantie van 50%, terwijl 30% sativa genen de high ondersteunen met fascinerende geestverruimende gedachten; 20% ruderalis genetica geven Royal Cheese Automatic haar "Automatische" status.

Van zaadje tot oogst groeit de Royal Cheese Automatic 9-10 weken. Als je niet te lang wilt wachten op je Cheese voldoet deze soort aan al je behoeftes. Als je momenteel op vakantie bent of gewoon aan het chillen bent en de hele dag door wiet rookt, is het 15% THC-niveau van Royal Cheese Automatic perfect voor het vasthouden van een gemiddelde high gedurende de hele dag.

De opbrengsten en de hoogtes, is je vraag? Bij binnenplantages kun je een oogst van 425-475g/m² verwachten en een hoogte van 60-100cm; bij buitenkweek is dat respectievelijk 160-210g/plant en 80-120cm. Als je buiten wilt kweken, doe dat dan in de 2.5 maanden die gemiddeld het warmste zijn en waarin de zon het meeste schijnt.

Cheese liefhebbers, Royal Cheese Automatic is er voor jullie. Zorg er indien nodig alleen voor dat je de geur verbergt, want deze wiet heeft de kracht om muren te doordringen.

  • Een Outdoor Cannabis Plantage Beginnen

    Top Shelf Grower kweekt zijn cannabis buiten en uit het zicht. Zijn missie is het kweken van genoeg wiet om de rest van het jaar zelfvoorzienend te zijn. In dit blog legt hij uit wat je nodig hebt om nog deze zomer te beginnen met het kweken van je eigen, fantastische, outdoor cannabis.

Recommended products
Royal Cheese Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Ontdek Meer Over De Autoflowering Versie Van Klassieke Cheese bij Zativo! page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds