Easy Bud (Royal Queen Seeds)

Easy Bud is de perfecte keus voor absolute beginners. Het kweken van Easy Bud is zo makkelijk dat het eigenlijk niet mis kan gaan, zelfs complete nieuwelingen kunnen een goede opbrengst binnenhalen. Easy Bud is niet de grootste plant, maar 150-200 g/m² 8-9 weken na ontkieming is niet mis. Met een THC-inhoud van 12% is ze geen recordbreker, maar levert ze wel een lekkere high op.

Genetica 55% indica - 15% sativa - 30% ruderalis
Ouders White indica x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 12%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 150-200g/m²
Hoogte (binnen) 50-60cm
Opbrengst (buiten) 30-80g/plant
Hoogte (buiten) 60-110cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 7.00
1 zaadje € 7.00
3 zaden € 17.50
5 zaden € 27.00
10 zaden € 50.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Easy Bud - De perfecte plant voor beginners

De profs van Royal Queen Seeds hebben een hart voor absolute beginners en een groene duim als het op het kweken van exceptionele soorten aankomt. Door de genen van White Indica te vermengen met een Ruderalis hebben ze Easy Bud gecreëerd, een schattige, kleine plant die zijn naam echt waarmaakt. Het grootbrengen van Easy Bud is zo makkelijk dat het bijna niet mis kan gaan, zelfs complete nieuwelingen zullen een goede opbrengst binnenhalen.

Easy Bud is niet de grootste plant (50-60 cm in de binnenkweek, 60-100 cm in de buitenkweek), maar voor guerrillakwekers is het goed nieuws. Oké, Easy Bud is misschien wat klein, maar dat geldt ook voor haar levertijd. Slechts 8-9 weken na ontkieming heeft ze de volle rijpheid al bereikt, maar dat betekent niet dat ze tekortschiet als het op de bloei aankomt. Als je haar binnen oogst, kan de opbrengst oplopen tot 150-200 g/m² - buiten kan één enkele plant 30-80 gram produceren.

Als het op potentie aankomt, doet Easy Bud het rustig aan. Met een THC-gehalte van 12 procent is ze geen recordbreker, maar ze levert wel een fijn ontspannend gevoel op en heeft een sterke skunkgeur en een zoete smaak. Het effect van de rook geeft goed haar genetische samenstelling weer: Sativa: 155, Indica: 55%, Ruderalis: 30%.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds