Kali Dog (Royal Queen Seeds)

Kali Dog is een kruising tussen Chemdog en Sour Diesel, wat een 40% Sativa en 60% Indica hybride heeft opgeleverd met een bloeiperiode van 9-10 weken. Binnen kan ze tot 500g/m² leveren en als er buiten wordt gekweekt, kan de oogst 550g/plant bedragen. Vanwege haar snelle groei, houdt ze van een zeer voedzaam dieet. De toppen smaken naar citroen en brandstof.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Chemdog x Sour Diesel
Bloeitijd 9-10 weken
THC% 18+%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) 90-160cm
Opbrengst (buiten) 500-550g/plant
Hoogte (buiten) 175-210cm
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.50
10 zaden € 73.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Kali Dog: Chemdog x Sour Diesel creëert een trouw maatje

Houd je van Chemdog genetica? Probeer dan eens de Kali Dog. Kali Dog is namelijk een mix van Chemdog en Sour Diesel. Kali Dog laat je ontspannen en als een prairiehond naar de maan huilen.Het is nameijke voor 60% opgemaakt uit indicagenen en voor uit 40% sativagenen. Dit geeft een opgewekte cerebrale high.

Van belang is dat Kali Dog graag oprekt; het bevat meer voedingsstoffen en boosters dan andere strains. Kali Dog is geschikt voor de meer ervaren kweker, alhoewel nieuwelingen ook een goede opbrengst met deze soort kunnen behalen.

Kali Dog produceert 450-500g/m² binnen en 500-550g/m² per plant buiten. De knoppen zijn letterlijk strak: ze kunnen erg dicht zijn. Dat is fantastisch, maar dat betekent wel dat voor Kali Dog een omgeving met een lager vochtgehalte en een goede luchtcirculatie gewenst is. Zo niet dan kan er schimmel opkomen en dat wil je natuurlijk voorkomen. Het is dus belangrijk om je Kali Dog gezond en gelukkig te houden.

Als je Kali Dog binnen kweekt, kun je een hoogte van 90-160cm verwachten. Vegeteer echter niet te lang, want Kali Dog rekt gedurende de bloeiperiode aardig op. Kies je voor een buitenkweek, dan kun je een hoogte van 175-210cm verwachten. Deze soort dien je eind oktober te oogsten.

Met zijn zware dieselachtige aroma´s en legendarische genetische samenstelling levert Kali Dog een verrassende high op.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds