Shining Silver Haze (Royal Queen Seeds)

De prijswinnende mix van Haze en (Skunk x Northern Light), Shining Silver, is een compacte Sativahybride die grote opbrengsten oplevert en de cerebrale kracht van een Sativa heeft, ze groeit bovendien zo snel als een Indica. Het resultaat is een snelle opbrengst van een hemelbestormende wiet. Shining Silver bloeit slechts 9-11 weken en kan binnen 650 g/m² en buiten 650 g/plant produceren.

Genetica 75% sativa - 25% indica
Ouders Haze x (Skunk x Northern Light)
Bloeitijd 9-11 weken
THC% 21+%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 600-650g/m²
Hoogte (binnen) 80-120cm
Opbrengst (buiten) 600-650g/plant
Hoogte (buiten) 180-220cm
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
€ 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 49.01
10 zaden € 79.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Shining Silver Haze: THC-rijke, sneller dan gemiddelde Haze variant

Shining Silver Haze zal de donkere diepten van de geest verlichten en vrolijke, euforische gevoelens opwekken. Genetisch gezien heeft deze soort veel om trots op te zijn.

De ouders van Shining Silver Haze zijn Haze en een Skunk x Northern Lights kruising. Al deze genetica hebben meerdere prijzen en Cannabis Cups gewonnen. De Haze genetica werden in de jaren '60 en '70 ontwikkeld door de Haze brothers. Zij combineerden South Indian, South American en Thai landrassen om de perfecte sativa krachtpatser te produceren. Skunk en Northern Lights werden in de mix gegooid om de bloeiperiode succesvol te verkorten. De soort die uit dit kweekproces ontstond, was de beruchte Super Silver Haze. Royal Queen Seeds heeft de genetica door de jaren heen verbeterd en gestabiliseerd en doopte haar om tot “Shining Silver Haze”.

De genetica bestaan voor 75% uit sativa en 25% indica en dit staat garant voor opwekkende gevoelens en euforie, maar dankzij de indica genetica ook voor een kalme ontspanning.

De bloeiperiode bedraagt ongeveer 9-11 weken, wat korter is dan die van de originele Haze soorten. Je moet even wachten, maar dan heb je ook wat, want die toppen zullen je belonen met een verrukkelijke high.

Het THC percentage ligt rond 21%, wat een vrij gulle hoeveelheid is. Als je dol bent op met kristallen bedekte toppen, is Shining Silver Haze op je lijf geschreven. Het CBD-niveau wordt als gemiddeld beschouwd.

Binnen kan worden gerekend op 600-650g/m², terwijl buiten ongeveer 600/650g/plant mag worden verwacht. Met deze opbrengsten loont het de moeite om geduldig te zijn tijdens de bloeiperiode, omdat je eindigt met een flinke voorraad.

Shining Silver Haze wordt binnen ongeveer 80-120cm hoog, wat vrij kort is voor een sativa-dominante soort met Haze erfgoed. Buiten kan deze zonaanbidster wel 180-220cm groot worden.

Als je een verbeterde versie van Super Silver Haze wil ervaren, hoef je niet langer te zoeken: Shining Silver Haze staat voor je klaar.

Recommended products
Shining Silver Haze is very closely related to Super Silver Haze - wietzaden. This is a great strain available from several breeders. Read more about this strain on our special Super Silver Haze - wietzaden page, the other breeders and find all cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds