OG Kush (Royal Queen Seeds)

OG Kush is een levende legende en synoniem voor beroemdheid en de bijbehorende levensstijl. Deze kruising van Chemdawg, Lemon Thai en Pakistani Kush is een prijswinnende soort van de bovenste plank die een sterke en zware, lichamelijke stone veroorzaakt. Combineer dit met haar kennerssmaak en je ziet wel waarom dit een favoriet van beroemdheden is. Bloeitijd: 7-9 weken. Opbrengst: 475 g/m².

Genetica 75% indica - 25% sativa
Ouders Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Bloeitijd 7-9 weken
THC% 19+%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 425-475g/m²
Hoogte (binnen) 90-160cm
Opbrengst (buiten) 500-550g/plant
Hoogte (buiten) 180-220cm
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.49
10 zaden € 72.99
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

OG Kush: Ocean-grown, indica-zware allemansvriend van Royal Queen Seeds

Je leven is niet compleet als je niet tenminste een keertje een OG Kush hebt gekweekt. Deze buitengewone surfer soort, rechtstreeks uit Californië, is uitgegroeid tot een wereldwijd succes. De ouders van OG Kush zijn Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush.

Het verhaal gaat dat een gast met de naam Chemdog wat dure Dog Bud cannabis kocht tijdens de Grateful Dead tour van '91. Tot zijn verrassing vond hij ook wat zaadjes in het zakje, die hij later gebruikte om zijn eigen soort te kweken, "Chemdog" genaamd. Deze vond haar weg naar Californië, werd gemengd met de geweldige Lemon Thai en Pakistani Kush en OG Kush was geboren. OG staat trouwens voor Ocean Grown, niet voor Original Gangster...

De genetica zijn indica dominant, met 75%. Deze indica soort produceert een perfecte couch-lock, die dankzij de 25% sativa genen prachtig wordt afgewerkt met vrolijke/opwekkende gevoelens.

De bloeiperiode duurt slechts 7-9 weken, dus je hebt in no time toppen in handen, een logisch gevolg van de indica genen. OG Kush bevat maar liefst 19% THC, wat een flinke hoeveelheid is die garant staat voor zalige dromen en eersteklas aroma's. Ook CBD is aanwezig, in gemiddelde hoeveelheden.

Binnenkwekers kunnen rekenen op 425-475g/m² bij het kweken van OG Kush, terwijl buitenkwekers 500-550g/plant kunnen verwachten, wat gezien de korte levenscyclus fantastisch is. Oktober is de ultieme oogstmaand voor buitenkwekers van OG Kush. Binnen zal deze dame 90-160cm hoog worden, terwijl buiten planten van 180-220cm kunnen worden verwacht.

Kweek OG Kush zelf, neem het resultaat mee naar het strand en geniet van haar in het zonnetje.

 • Zamnesia lanceert "Zamnesia 2.0"

  Als een van de leidende Europese online smartshops lanceert Zamnesia op 14 april een nieuwe en verbeterde website. Naast aanzienlijke verbeteringen op het gebied van techniek en design, viert het bedrijf de herintroductie met een exclusieve periode vol korting.

 • 7 fantastische manieren om kief te verwerken

  Kijk eens in het onderste deel van je grinder, dit zit waarschijnlijk vol met zalige kief. Wees er zuinig op, want je kunt het in gerechten verwerken, er pijpjes en joints mee vullen en zelfs rosin van maken. Lees alles over dit veelzijdige bestanddeel van je wiettoppen en hoe het te gebruiken is.

 • Verbeter De Gezondheid Van Je Cannabisplanten Met Melasse

  Melasse wordt hoofdzakelijk gebruikt om te bakken en te koken, maar werkt ook efficiënt in je tuintje. Het is een krachtige natuurlijke meststof, tjokvol vitaminen en mineralen. Ook bevat het suikers waarmee nuttige microben in de bodem zich kunnen voeden.

 • Top 10 Cannabis Films

  Cannabis is wijd verspreid. Als cannabis niet zo veel voorkomend was, had Hollywood er geen films over gemaakt. Hier vind je de top 10 van films die gewijd zijn aan of geïnspireerd door cannabis.

 • Het Verhaal Achter Kush

  Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
OG Kush belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special OG Kush - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds