White Widow (Royal Queen Seeds)

White Widow is een old school, prijswinnende soort die je nog steeds aantreft op de menukaarten van bijna alle Amsterdamse coffeeshops. Royal Queen Seeds'White Widow is een directe afstammeling van het origineel en heeft de stabiliteit, kracht en smaken die wereldwijd geliefd zijn geworden. White Widow bloeit in 8-9 weken en levert binnen tot 500 g/m² op, buiten is dat 600 g/plant.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders White Widow S1
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 19%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 550-600g/plant
Hoogte (buiten) 150-190cm
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 67.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

White Widow: een van de meest gewaardeerde marihuana-variëteiten

Met verbazingwekkende kwaliteit en fantastische marketing heeft White Widow de wereld als een witte tornado veroverd. Ze spint de cannabisgemeenschap in haar web; iedereen raakt uiteindelijk verstrikt in de effecten van de fantastische White Widow. Met 50% sativa en 50% indica genetica geeft deze variëteit een perfecte verhouding tussen euforie en ontspanning.

Tot op de dag van vandaag wordt de herkomst van deze strain betwist, hoewel het algemeen geaccepteerd is dat de moeder van de White Widow een Braziliaanse "Manga Rosa" was die werd gebruikt bij spirituele praktijken. De vader is afkomstig van de andere kant van de wereld, Kerala in India. Deze Zuid-Indiaase Kerala hybride werd gedurende vele jaren gestabiliseerd en verbeterd, en de beste eigenschappen vonden hun weg naar het DNA van de White Widow.

Je kunt rekenen op vrolijk opgewekte en relaxte gevoelens na het gebruik van dit gecultiveerde ras. Het magnifieke THC-gehalte van 19% is een sterke hoeveelheid die voor een krachtige werking zorgt.

Als je op jacht bent naar een plant die snel bloeit, de White Widow heeft een bloeiperiode van 8-9 weken, dus voor alle ongeduldige bewuste ontdekkingsreizigers, deze strain is precies wat je zoekt. Om er voor te zorgen dat je oftewel de indica of de sativa kenmerken benadrukt moet je niet vergeten deze planten op het juiste moment te oogsten. Als je een meer ontspannend en bank-hangerig gevoel wilt moet je oogsten zodra de trichomen amberkleurig beginnen te worden. Voor de sativa kenmerken moet je oogsten wanneer de trichomen nèt troebel aan het worden zijn, voor een meer opgewekte high.

Als je haar binnen kweekt levert de White Widow 450-500g/m² op per oogst en wordt ze 60-100cm hoog, en dat is kort voor een plant die een grote opbrengst geeft. Buiten kun je rekenen op 550-600g/plant en een hoogte van 150-190cm.

Er is eerlijk gezegd geen strain die zo stevig in het zadel zit in de wereld van marihuana als de White Widow. Dit is een strain die elke kweker beslist in huis moet hebben, laat daar geen discussie over zijn.

  • De ScrOG Methode: Stap Voor Stap Instructies

    Bij "Scrogging" draait het allemaal om het maximale halen uit de horizontale kweekruimte. We hebben een snelle handleiding bestaande uit twee stappen om je weer wat op te frissen voordat we ons samen in de scroggers gids verdiepen.

Recommended products
White Widow belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special White Widow - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds