Royal Bluematic (Royal Queen Seeds)

5/5 (1 ratings)

Deze voortreffelijke variëteit is de indica dominante, autoflowering versie van de wereldberoemde Blueberry. Royal Queen Seeds had Blue Mystic al, een "blue" variëteit die topprestaties levert, maar besloot de zaak wat op te drijven en kruisten haar met hun beste autoflowering genen. Typische hoogte is 60-75cm, bereikt in een levenscyclus van 8-9 weken. Soepele en ontspannende high.

Genetica 60% indica - 10% sativa - 30% ruderalis
Ouders Blueberry x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 14%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 425-475g/m²
Hoogte (binnen) 60-75cm
Opbrengst (buiten) 70-120g/plant
Hoogte (buiten) 70-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
€ 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 49.00
10 zaden € 79.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Bluematic: De autoflowering Blueberry van Royal Queen Seeds

Thaise en Afghaanse landrassen werden gemengd om buitengewone soorten te ontwikkelen, en na het selecteren van de beste fenotypes uit honderden variëteiten, riepen kwekers het meest indrukwekkende genetische profiel uit tot "Blueberry". Met zijn klassieke bessen aroma en indica effect, veroverde Blueberry de hele wereld en zal dat blijven doen als de autoflowering versie van Royal Queen Seeds, Royal Bluematic.

Royal Queen Seeds besloot om hun speciale Blueberry genetica te mengen met hoogwaardige Ruderalis om een Blueberry autoflowering plant te creëren, genaamd Royal Bluematic. In tegenstelling tot zijn fotoperiode tegenhanger, bereikt Royal Bluematic binnen 8-9 weken, van zaad tot oogst.

De genetica is in balans, met 60% indica, 10% Sativa en 30% Ruderalis genetica, levert Royal Bluematic alle stoned effecten die men kan verwachten van een eersteklas indica. De high zal echter zijn gematigder, hetgeen te wijten is aan de 14% THC, waarmee consumenten hun dagelijkse taken gewoon kunnen voortzetten.

Royal Bluematic levert 425-475g/m² van gedroogde kruiden binnenshuis, terwijl men buiten 70-120g/plant kan verwachten. Deze soort bereikt korte hoogten van 60-75cm bij binnenkweek en bij 70-100cm buitenkweek. De opbrengsten zijn absoluut geweldig gezien de korte bloeitijd en de hoogte van de plant.

Wanneer je autoflowering soorten kweekt, maak dan geen gebruik van snoeitechnieken, omdat het leven van autoflowering planten al vanaf het begin wordt bepaald, als de plant wordt gesnoeid, zal het te veel energie besteden aan het splitsingsproces, en niet genoeg aan de toppen.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds