Northern Light (Royal Queen Seeds)

We hebben het hier over een tijdloze, klassieke kweek-symfonie. Uit elf verschillende zaden werd een strain gecreëerd, een strain die alle anderen overheerst. Northern Light was de solide fundering voor veel bekroonde klassiekers. Deze indica dominante hybride draagt veel sativa in de bladstructuur. Binnen blijft ze onder de 120cm en de toppen zijn dicht en bedekt met hars. Bloeit in 7-8 weken!

Genetica 100% indica
Ouders Northern Light S1
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 18+%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 500-550g/m²
Hoogte (binnen) 100-120cm
Opbrengst (buiten) 500-600g/plant
Hoogte (buiten) 180-220cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.49
10 zaden € 72.99
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Northern Light: 100% indica voor diepe ontspanning, van Royal Queen Seeds

Ahh, de Aurora Borealis, stralende en kolkende lichten, die het oppervlak van het noordelijk halfrond versieren met hun kleurrijke patronen; het is een spectaculaire gebeurtenis. Het kweken van Northern Light van Royal Queen Seeds is al net zo spectaculair omdat ze positieve vibes en een adembenemende high opwekt.

Het genetische erfgoed van deze tijdloze klassieker komt van de legendarische Northern Lights. Alle puristische chillers kunnen zich verheugen op een 100% indica. Het consumeren van deze soort, relaxend onder de sterrenhemel, is een standaard procedure. Als je een nachtje goed wil slapen of gewoon wil relaxen na een lange dag werken, is Northern Light er voor jou.

De bloeiperiode bedraagt 7-8 weken, wat fantastisch is voor enthousiaste rokers die het moeilijk vinden te wachten op de oogst. Buitenkwekers moeten ervoor zorgen dat ze Northern Light aan het eind van september oogsten. Kweek je buiten in een kouder klimaat, is Northern Light perfect vanwege haar korte levenscyclus.

Het THC-percentage is ongeveer 18% en zo'n flinke hoeveelheid staat natuurlijk garant voor diepe meditatiesessies. Het CBD-percentage wordt als gemiddeld beschouwd.

De opbrengst binnen bedraagt ongeveer 500-550g/m², terwijl er buiten wel 500-600g/plant mogelijk is. Stel je voor dat je maar liefst 600g 100% indica toppen in je handen hebt binnen drie maanden! Northern Light wordt binnen ongeveer 100-120cm hoog en buiten moet je rekenen op 180-220cm. Deze afmetingen zijn best bijzonder, omdat ze voor 100% uit indica genetica bestaat.

Recommended products
Northern Light belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Northern Lights - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds