2 - IC-420 Growers Cup 2008

Chemdog (Greenhouse Seeds)

In sommige gevallen kan chronische pijn worden bestreden met cannabis. Deze strain produceert toppen van "medicinale kwaliteit" en zorgt voor narcotische effecten. Deze "LST" strain kan een optie zijn voor patiënten op zoek naar alternatieven voor pijnverlichting. Ze levert tot 800g/m² na een bloeiperiode van 9 weken. Lange internodes en veel takken. Bijwerking: Sterke aanpassing van waarneming.

Genetica Indica-dominant
Ouders OG Kush x Sour Diesel
Bloeitijd 9 weken
THC% 21.5%
CBD% 1.5%
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - IC-420 Growers Cup 2008
Beschrijving
Beschrijving

Chemdog: Het boeiende verhaal van Chemdawg vereeuwigt haar roem

Volgens het verhaal voert deze cultivar ons helemaal terug naar de tijd van de Grateful Dead Tour in het Deer Creek Amphitheater, Indiana. Er waren veel mensen onder het publiek die het als hun plicht zagen verschrikkelijk stoned te worden. Daartoe behoorde ook een figuur die Chemdawg heette. Hij trakteerde zichzelf op een flinke zak wiet en kwam er achter dat deze wiet werkelijk magnifiek was.

Toen hij weer eenmaal veilig en wel thuis was, en alle wiet die in de zak zat in rook was opgegaan, verlangde Chemdawg natuurlijk naar méér. Hij regelde dat er een bestelling werd afgeleverd aan de Oost-Kust. Tot zijn grote vreugde ontdekte hij dertien cannabiszaden. Deze dertien zaden stonden aan de vooravond van strains zoals OG Kush, Chemdawg en alle Diesel strains. De versie van Chemdog van Greenhouse Seeds is niet de originele "Chemdawg" strain, maar een kruising van OG Kush en Sour Diesel, en dat zijn nakomelingen van Chemdawg's cultivars.

De citroen- en brandstofaroma's zijn buitengewoon doordringend en lekker. Na een bloeiperiode van 9 weken zullen je toppen 21,51% THC bevatten, en oogstrijp zijn. De opbrengsten zijn werkelijk fantastisch, 800g/m² bij acties binnenshuis, en 1000g/plant als je buiten te werk gaat. Deze waanzinnig potente strain is 70% indica-dominant. De high die Chemdog induceert, doet je denken aan een heerlijk zacht mid-zomerbriesje. Je ontspant en geniet van het leven. Probeer deze legende, en laat die voor eeuwig voortleven, Rock 'n' Roll!

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds