Arjan's Strawberry Haze (Greenhouse Seeds)

Arjan's Strawberry Haze van Greenhouse Seeds, voldoet aan de wensen van de sativa zoetekauw en combineert fruitige smaken met een inspirerende, spraakzame en stemmingsverbeterende high. Deze combinatie van Swiss x NL5 Haze Mist is een extreem veelzijdige plant, die goed reageert op LST en ScrOG technieken. Ze bloeit in 10 weken en levert tot 600g/m² binnen of 800g/plant buiten.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Swiss sativa x NL5 Haze Mist
Bloeitijd 10 weken
THC% 19.72%
CBD% 0.07%
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 800g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Half Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
€ 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 32.50
10 zaden € 60.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Arjan's Strawberry Haze: strain van Greenhouse Seeds met ongelooflijke aardbeiensmaak

Deze cultivar is een perfect voorbeeld van hoogwaardige cannabis. Arjan's Strawberry Haze levert ongelooflijke aroma's en smaken, die doen denken aan aardbeien. Deze soort is het resultaat van het kruisen van Swiss sativa met NL5 Haze Mist, een intrigerende combinatie. Het is een van die kruisingen die alles bevat, van indica en sativa genetica tot Haze, Northern Lights en Swiss cannabis.

Als je op zoek bent naar een creatieve high, staat Arjan's Strawberry Haze tot jouw dienst. De 60% sativa-dominante genen induceren een verheffende en energieke high die je artistieke inspanningen zal verbeteren. De resterende 40% indica genetica zal je voorzien van relaxte vibes.

Arjan's Strawberry Haze is klaar na een bloeitijd van 10 weken. Als je deze schoonheid buiten kweekt, vergeet dan niet om medio oktober te oogsten. Wanneer het tijd is om de toppen te oogsten, zorg dat je ze 2-3 weken laat drogen voor consumptie. Het droogproces is essentieel voor het genereren van rookbare toppen. 600g/m² aan toppen kan worden verwacht van binnenkweek, terwijl Arjan's Strawberry Haze die buiten wordt gekweekt ongeveer 800g/plant zal ontwikkelen. Je moet de hoogte beheersen. Gebruik ScrOG, LST en/of snoeimethoden voor een gezonde groei. Je zult toppen ontvangen die gevuld zijn met 19,72% THC.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds