Super Critical Autoflowering (Greenhouse Seeds)

Het effect van Super Critical Autoflowering kan worden beschreven als lichamelijk en narcotisch. De indica dominante, ontspannende effecten kunnen een nuttige optie zijn om pijn te verlichten. Soms kunnen sterke bijwerkingen van agressieve medicatie worden verminderd door een medicinale strain als Super Critical Autoflowering. Een oogst van 800g/m² is mogelijk in een van 9 weken.

Genetica 80% indica - 10% sativa - 10% ruderalis
Ouders Big Bud x Skunk x White Widow x ruderalis
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 35g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 34.00
10 zaden € 60.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Super Critical autoflowering: Het is super, het is critical, het is autoflowering, het is hier!

Greenhouse Seeds ontwikkelde deze prachtige autoflowering soort om spectaculaire cannabis genetica te verstrekken aan cannabis connoisseurs. Super Critical autoflowering, zoals de naam al doet vermoeden, is een super soort. Het bestaat uit Big Bud, Skunk, White Widow en ruderalis genetica. Het is alsof de kwekers van Greenhouse Seeds zeiden: ‘laten we vier willekeurige kampioenen samen doen om de ultieme mix te maken’. Het resultaat stelde niet teleur.

Deze soort groeit in 9 weken van zaad tot oogst. Het was belangrijk voor Greenhouse Seeds om een autoflowering soort te ontwikkelen die de bijzondere kenmerken van de ouders gelijkmatig mengt, zonder afbreuk te doen aan de autoflowering karakteristieken. Dit proces kost veel tijd, maar het was zeker de moeite waard. 800g/m² aan toppen kan worden verwacht van binnenkweek. Super Critical autoflowering bereikt een middelmatig formaat, en is dus perfect voor een beperkte kweekruimte. Buitenshuis, kan men rond 35g/plant verwachten.

De indica vibes zijn zwaar; met zijn 80% indica-dominantie, zullen ingrijpende lichamelijke gewaarwordingen worden opgewekt. Gebruikers voelen diepe ontspanning en een fysieke high na het consumeren van Super Critical autoflowering. Het THC-gehalte is middelmatig - perfect voor chille rokers. Men zou Super Critical autoflowering kunnen consumeren om te ontspannen, zonder iemand van de dagelijkse taken te weerhouden. Kortom, het is een rook-de-hele-dag soort.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds