Eagle Bill (Sensi Seeds)

Eagle Bill is vernoemd naar Eagle Bill Amato, de pionier van het vaporizen. Sensi nam de beste Colombian, Pure Haze, Thai en Jamaican genen om deze hybride te maken. Als je dol bent op vapen, is dit de ideale soort! Haar gebalanceerde, smakelijke aroma, die herinnert aan een dennenbos, en haar prettige opwekkende high zorgen ervoor dat je de hele dag wil vapen!
Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Pure Haze, Colombian, Thai & Jamaican
Bloeitijd 60-70 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 52.00
10 zaden € 52.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds