1 - Best Indica at High Times Cannabis Cup 1989

Big Bud (Sensi Seeds)

De naam Big Bud is niet willekeurig gekozen, want deze beschrijft exact de kern van deze plant. Met een bloeiperiode van slechts 50-65 dagen produceert deze 85% Indica bizarre bloemen. De toppen kunnen zo zwaar worden dat de takken buigen of zelfs breken, dus zorg voor enige steun voor dit monster. Big Bud heeft een zoete, fruitige smaak en de kracht zal indruk maken.

Genetica 85% indica - 15% sativa
Ouders Afghani x Skunk
Bloeitijd 50-65 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized & regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 9 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 35.00
3 zaden € 35.00
10 zaden € 98.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Best Indica at High Times Cannabis Cup 1989
Beschrijving
Beschrijving

Big Bud: Sensi Seeds heeft een bijna verloren cannabis soort gered

BIG BUD - GENETICA VAN EEN POLITIEKE VLUCHTELING

Big Bud werd in de jaren zeventig ontwikkeld, toen Amerikaanse kwekers de mogelijkheden van kruiskweek begonnen te ontdekken, waarmee ze bestaande genotypen selectief konden verbeteren. Deze indica-dominante Afghani, gekruist met de super stabiele Skunk, leverde een heerlijke soort op met ongelooflijke opbrengsten. Met de opkomst van de War on Drugs in de jaren tachtig pakten veel kwekers hun koffers met klonen en vertrokken ze naar Nederland, voordat de autoriteiten hun jarenlange harde werk teniet zouden doen. In Nederland werd Sensi Seeds een toevluchtsoord voor deze monsterlijke soort. Het bedrijf zette de lijn van de oorspronkelijke geografische locatie voort en behield genetica voor de toekomst. Jaren van intensief onderzoek heeft ertoe geleid dat Sensi Seeds deze ongelooflijke, eersteklas variëteit het publiek kan aanbieden.

BIG BUD - KWEEK EN OPBRENGST

Met de keuze tussen feminized en reguliere zaden, voldoet Sensi Seeds zelfs aan de wensen van de meest kieskeurige kweker. Of het nu binnen of buiten is, je kunt een middelgrote plant verwachten, gezien de 85% indica-dominantie. Belangrijk voor de buitenkweker om te weten, is dat Big Bud de voorkeur geeft aan een gematigd klimaat en dat ze elders nogal kieskeurig kan zijn. Je kunt in ieder geval verwachten dat de opbrengsten het dak overstijgen. Ze zal dikke en stevige takken produceren. Ze staat dan ook bekend om haar buigende of zelfs brekende takken door overgewicht. Zorg er dus voor dat je een scherm, tomatenkooi of een andere methode gebruikt om de grote toppen te ondersteunen. Met een bloeiperiode van 7-9 weken heb je genoeg tijd om de plant te trainen voor nog waanzinnigere eindopbrengsten.

BIG BUD - ROOKERVARING EN HIGH

Big Bud is een favoriet onder gebruikers die houden van de mix van een lichamelijke stone met aardse aroma's en een tintelende pittige smaak. Het is een euforische soort high die je vrij snel aan het lachen maakt. De van top-tot-teen lichamelijke stone is vooral kalmerend, terwijl het je gedachten niet in een couch-locking trance brengt. De potentie is niet zo groot als de opbrengsten die deze soort produceert. Dit is echter perfect voor mensen die willen genieten van een kwalitatief rookwaar, maar die tegelijkertijd graag een bepaalde mate van functionaliteit behouden.

Recommended products
Big Bud belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Big Bud - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Sensi Seeds