Fruity Juice (Sensi Seeds)

Fruity Juice van Sensi Seeds zorgt voor balans in wat altijd een uitdaging was: De fusie tussen de beste zuivere Afghani indica's en zuivere Thai sativa's. Van deze tegenstellingen werd gedacht dat het onmogelijk was ze succesvol te combineren, maar Fruity Juice bewijst het tegendeel. Ze verbaast met gigantische oogsten die barsten met fruitige, tropische smaken.

Genetica 55% sativa - 45% indica
Ouders Afghani Indica x pure Thai Sativa
Bloeitijd 50-60 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 10 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 108.00
10 zaden € 108.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Recommended products
Fruity Juice is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Sensi Seeds