Afgooey (Strain Hunters)

Afgooey is een indica dominante hybride die de nadruk legt op een langdurige, ongecontroleerde en wazige high in de bol, gecombineerd met een fruitige citrussmaak. Deze Strain Hunter creatie is een mix van Maui Haze x Afghan en groeit als een indica, gedrongen en compact. Desondanks kan ze binnen tot 900g/m² opleveren of 1000g per plant buiten. Afgooey heeft een bloeiperiode van 8 weken.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Afghan x Maui Haze
Bloeitijd 8 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 1kg/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Strain Hunters
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 19.00
3 zaden € 19.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Afgooey: Indica-dominante cultivar van Strain Hunters met een reusachtige opbrengst

AFGOOEY - ACHTERGROND EN GENETICA

Strain Hunters heeft behoorlijk smakelijke toppen in de catalogus staan, en daar is deze soort geen uitzondering op - deze spannende en machtige Afgooey is een lust voor het oog! Dit is een beroemde kruising uit Noord-Californië die tot nu toe uitsluitend als kloon verkrijgbaar was. Strain Hunters is de eerste die haar als feminized soort op de markt brengen nadat ze haar succesvol hebben terug-gekruist. Het is een ongelofelijke soort die tot stand is gekomen door Afghan met Maui Haze te combineren. Het resultaat is een indica-dominante cultivar (70% indica en 30% sativa) met veel sativa invloeden wat betreft de high.

AFGOOEY - KWEEK EN OPBRENGST

Afgooey is een bijzonder sterke, krachtige plant die klein blijft, met een gemiddelde afstand tussen de internodes van minder dan 5cm. De donkergroene bladeren zijn stevig en overlappen elkaar. Deze variëteit heeft een struikachtige structuur en dikke stengels. De gedroogde toppen zijn peervormig, dicht en compact, met gemiddelde tot grote kelken die bedekt zijn met hars. Als je ze breekt, zijn ze ijzig en zien ze er lichtgroen uit met donkere tinten. Na een bloeiperiode van 8 weken is Afgooey klaar om geoogst te worden en, lieve hemel, ze levert een fikse oogst op! Binnen kun je een waanzinnige opbrengst genereren van 900g/m², terwijl buitenkwekers een opbrengst van 1000g/plant kunnen produceren. Deze soort verdraagt hoge EC-waarden, is geschikt voor SOG of ScrOG methoden en doet het in principe goed in alle groeimediums. Wat wil je nog meer?

AFGOOEY - AROMA EN EFFECTEN

De geur die deze wonderbaarlijke toppen verspreiden, is echt Kush-achtig, terwijl de smaak behoorlijk complex is. Afgooey smaakt citrus-achtig, fruitig, Kush-achtig en aards, dus alle lekkere smaken zijn aanwezig. Het bouquet is al met al opwindend en indringend. Wat een heerlijk genot is het om de voorraad-pot met Afgooey open te maken! De verrukkelijke smaak wordt vergezeld door een net zo'n complex en krachtig effect. Met haar hoge THC-gehalte slaat deze dame bijzonder snel toe en haar high houdt erg lang aan. Dit is een bijzonder krachtig rookwaar en de sativa invloed komt duidelijk naar voren - verwacht een Haze-achtig, maar mentaal stimulerend effect dat chaotisch kan zijn, maar ook creatief.

Afgooey is part of or contains the following cannabis genetics