Damnesia (Strain Hunters)

Damnesia van Strain Hunters is de kruising van A.M.S. x Amnesia Haze, wat resulteerde in deze licht sativa dominante hybride. Ze produceert een sterke pepersmaak en een aroma die zich vermengt met ondertonen van sandelhout. De opgewekte high is voornamelijk cerebraal, precies sterk genoeg om sociaal en creatief te zijn, zonder te overheersen. Damnesia bloeit in 9-10 weken en levert tot 900g/m².

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders A.M.S. x Amnesia Haze
Bloeitijd 9-10 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1kg/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Strain Hunters
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

DAMNESIA: DEZE HYBRIDE IS HET BEST BEWAARDE GEHEIM VAN STRAIN HUNTERS

DAMNESIA - ZWITSERSE OORSPRONG EN KLASSIEKE AMNESIA GENETICA

Strain Hunters heeft wederom een eersteklas soort gecreëerd door de klassieke Amnesia te kruisen met de geheime genetica van de A.M.S. Alles wat we van A.M.S. weten, is dat het een mix is tussen twee Zwitserse hybrides, die iets opmerkelijks en unieks hebben. A.M.S. heeft een zeer uitgesproken smaak en uiterlijk, en sluist deze eigenschappen door naar Damnesia, die roodachtige stampers ontwikkelt en lichtgroene bladeren. De Amnesia genen geven de reeds rijke en complexe smaken van A.M.S. een typische sativa/haze geur en kracht, die doen denken aan de bekroonde Super Silver Haze.

DAMNESIA - EEN EERSTEKLAS SATIVA

Deze plant gedraagt zich voornamelijk als een sativa, wat inhoudt dat de bloeiperiode na 9-10 weken eindigt. Als je buiten op tijd zaait, kun je halverwege oktober oogsten. De opbrengst kan oplopen tot 1kg/plant. Binnen kun je een oogst van ongeveer 900g/m² verwachten, onder een standaard 1000W HPS. De afstand tussen de internodes is 8-10cm, waarbij je op planten kunt rekenen van gemiddeld formaat. Ze heeft van nature de neiging om lange, dikke cola's te produceren. Daarom hebben de zijtakken in de latere fase van de bloei mogelijk ondersteuning nodig. Ze kan goed omgaan met veel kunstmest en kan onder de juiste omstandigheden EC-waarden van 2.0 tolereren, waarmee je het uiteindelijke gewicht wat kunt verhogen. De sativa eigenschappen zie je terug in de bladeren, die lang en dun zijn, waardoor het knippen ontzettend eenvoudig is. De enige uitdaging is het omgaan met de ongelooflijke en kleverige harsproductie en het bepalen van hoeveel hasj je nodig hebt voor een joint.

DAMNESIA - EEN SENSATIE ALS HET GAAT OM SMAKEN EN EFFECTEN

De Damnesia ervaring kan in één woord worden omschreven - complex. Er is niets gewoon aan dit kweekproject, van de smaak en de geuren tot de manier waarop de wiet inslaat. De geur slingert heen en weer van bloemig naar fruitig, zelfs bosachtig, met toegevoegde pittige peper ondertonen die je smaakpapillen laten tintelen. De effecten komen op na het eerste trekje, maar zijn niet onmiddellijk heel krachtig. De voornamelijk cerebrale buzz en de voorzichtig toenemende effecten, maken haar ideaal voor lange, creatieve sessies. Zorg ervoor dat je je favoriete snacks bij de hand hebt, want waarschijnlijk krijg je trek. Damnesia is dan ook een ideale soort voor patiënten die hun eetlust moeten stimuleren. Ook wordt gezegd dat mensen die pijn willen verlichten baat hebben bij deze soort.

Recommended products