Amnesia Lemon (Barney's Farm)

Amnesia Lemon van Barney's Farm, de mix van Amnesia Haze x Lemon Skunk, vangt de aparte citrussmaak en sterk stijgende high van Amnesia en mixt dit met de veerkracht en de snelgroeiende eigenschappen van haar Skunk tegenhanger. Het resultaat is een bekroonde, kwalitatieve strain waar zowel veteranen als beginners van kunnen genieten. Amnesia Lemon bloeit in 60-65 dagen en levert tot 550g/m².

Genetica 40% indica - 60% sativa
Ouders Amnesia Haze x Lemon Skunk
Bloeitijd 60-65 dagen
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 5500g/m²
Hoogte (binnen) 110cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
€ 27.00
3 zaden € 27.00
5 zaden € 58.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Amnesia Lemon: Amnesia gekruist met Lemon Skunk voor een frisse sativa-high

Zelfs de meeste nieuwe ganja-liefhebbers kennen de legendarische Amnesia. De Amnesia Lemon is een verbazingwekkende variëteit: na het gebruik kan ze je het gevoel geven dat je op ruimtereis bent, en je in euforische overpeinzingen doen weg zinken.

De genetica zijn sativa dominant, met 60% sativa en 40% indica. Dat is in principe een gebalanceerde verhouding. Ze zal je oppeppen en vrolijk maken terwijl ze tegelijkertijd heerlijk je lichaam ontspant.

De beide ouders van Amnesia Lemon heetten Amnesia Haze en Lemon Skunk. Dat "Haze" komt van de Haze Brothers die sativa-genen uit Thailand, Zuid India en Zuid-Amerika gebruikt hebben om hun beruchte Haze te creëeren. En dat ze de Haze genetica heeft zul je tijdens het kweken van Amnesia Lemon zelf wel ervaren.

De bloeiperiode duurt ongeveer 60 tot 65 dagen, en dat is betrekkelijk kort, gezien de fantastische wiet die deze schoonheid produceert. Als je haar buiten kweekt moet je begin october oogsten, daarbij moet je wel het klimaat in acht nemen waarin je kweekt.

Het THC-gehalte wordt als hoog beschouwd. Als je Amnesia Lemon geeft wat ze nodig heeft zal ze je rijkelijk belonen met een zee van kristallen, zorg dus met liefde voor deze schoonheid.

De oogst bij binnenkweek zal ongeveer 550g/m² bedragen, daarmee zal ze al je behoeften bevredigen. Bij handelingen die buiten verricht worden zal Amnesia Lemon je met een medium oogst belonen.

Amnesia Lemon zal goeien tot ze 110cm groot is; dat is een gemiddelde lengte: niet te groot, niet te klein. Voor de liefhebbers van de buitenlucht zal deze strain medium hoog worden, maar ze produceert wél toppen waar je verschrikkelijk high van wordt! Amnesia Lemon zal met haar legendarische erfenis en fantastische aroma's nog eeuwen lang de smaakpapillen van ganja-kwekers kietelen.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm