Honey B (Barney's Farm)

Honey B van Barney's Farm is net zo sappig en zoet als ze groot is. Het resultaat is een overvloedige oogst met een zoete honing/citrus smaak en een stemmingsverbeterende, heldere high. Honey B werd gemaakt met Vietnamese genen en ontwikkelt zich tot een dominerende plant die veel ruimte nodig nodig heeft. De bloeiperiode bedraagt 70-75 dagen en een oogst van 600g/m² is mogelijk.

Genetica 90% sativa - 10% indica
Ouders Honey B
Bloeitijd 10-11 weken
THC% 18%
CBD% 0.8%
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 130-150cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 34.00
€ 34.00
5 zaden € 34.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Honey B: De "Queen Bee" onder de sativa-dominante soorten

Voordat we de pracht en praal beschrijven van deze soort, willen we eerst beginnen met een vraag: To Honey B or not to Honey B? Absoluut Honey B. Deze soort wekt zoete gevoelens op en een caleidoscopische waarneming van de realiteit.

De sativa dominantie is overduidelijk. Dankzij 90% Sativa en 10% indica genen vlieg je met Honey B snel richting euforie en geluk. Als je wil sporten of creatief aan de slag wil, dan is deze soort voor jou. Als je wil slapen, is ze wellicht niet de allerbeste keus.

Deze prachtige dame vindt haar oorsprong in Vietnamese landrasgenetica, wat logisch is als je rekening houdt met haar sativa genen en ontwikkeling.

Het THC-percentage is ongeveer 18%, waarmee je zeker tot ongekende hoogte stijgt en het CBD-percentage ligt op 0,8%.

Laten we de ontwikkeling van Honey B eens bespreken: De bloeiperiode bedraagt ongeveer 10-11 weken, wat relatief standaard is voor een sativa-dominante soort. Als je haar buiten kweekt, moet je ervoor zorgen dat ze die laatste weken niet in de kou staat, want de kwaliteit zal eronder lijden. Als je buiten kweekt, doel dan op een oogst aan het einde van oktober.

Binnen bedraagt de opbrengst ongeveer 600g/m², onder optimale omstandigheden. Buiten wordt de oogst "gemiddeld" beschouwd. De binnenkweker kan Honey B zien opgroeien tot een plant van 130-150cm, dus het is belangrijk een relatief grote ruimte te hebben, wat trouwens geldt voor alle sativa-dominante soorten. Buitenkwekers moeten rekening houden met "grote" planten, dus zet de dames flink uit elkaar anders zou Honey B zich wel eens claustrofobisch kunnen voelen.

De zaden zijn allemaal feminized, dus je hoeft je geen zorgen te maken over mannelijke planten in je tuin! Deze honingzoete en citrusachtige pracht zal je een niveau hoger tillen en als je nog nooit de zoete zaligheid van sativa genen hebt ervaren, zou Honey B je eerste startpunt moeten zijn!

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm