1 - Sativa Cup at High Times Cannabis Cup 2008
2 - High Times Cannabis Cup 2008

Utopia Haze (Barney's Farm)

Utopia Haze van Barney's Farm is een meervoudig bekroonde, sativa dominante klassieker, gekweekt uit een Brazilian landras strain. Ze heeft een onmiskenbare, mintachtige citrussmaak en wekt een bizar sterke, cerebrale sativa high op. Utopia Haze heeft extreme weerstand tegen schimmels en ziekten en is geweldig voor beginners. De bloeiperiode is 70-75 dagen en de opbrengst bedraagt 650g/m².

Genetica 90% sativa - 10% indica
Ouders Brazilian sativa landrace
Bloeitijd 10-11 weken
THC% 22%
CBD% 0.8%
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) 110-130cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 55.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Sativa Cup at High Times Cannabis Cup 2008
2 - High Times Cannabis Cup 2008
Beschrijving
Beschrijving

Utopia Haze: Meervoudig bekroonde sativa, gecreëerd door Barney's Farm

Utopia Haze is een bekroonde, sativa-dominante hybride, ontwikkeld door de ervaren kwekers bij Barney's Farm. Ze is het resultaat van het generaties lang terugkruisen van een geweldige Brazilian landras sativa. Vanwege het selectieve kweken en de verbluffende eigenschappen, won Utopia Haze de 2008 High Times Cannabis Cup in de Best Sativa categorie en werd nummer twee in de General categorie. De verhouding sativa en indica genen in deze soort is 90:10, waarmee ze haar Brazilian sativa erfgoed etaleert.

Dankzij het reeds genoemde, zorgvuldige, selectieve kweken, kon Barney's Farm een soort ontwikkelen die zeer goed bestand is tegen schimmels en ziektes en dus zowel binnen als buiten kan worden gekweekt. Deze eigenschappen maken Utopia Haze geschikt voor beginnende kwekers. Sativa eigenschappen zijn zichtbaar in de hoogte en bloeiperiode: Utopia Haze ontwikkelt zich tot een grote plant, tot wel 130cm, en vraagt een bloeiperiode van 70-75 dagen. Ze vraagt dus iets langer de tijd, maar produceert ook een enorme oogst, gemiddeld 650g/m².

Zodra je Utopia Haze proeft, zullen de smaken en aroma's in je geheugen gegrift staan; ze heeft een voortreffelijk, intens aroma, vol met citrus- en muntsmaken. Met een THC-percentage tot wel 22%, zullen deze overheerlijke toppen je voorzien van een krachtige, sativa high: Cerebraal, stimulerend en euforisch. Tegelijkertijd zal je hoofd helder genoeg zijn om je dagelijkse taken te voltooien.

Utopia Haze heeft meerdere Cannabis Cups gewonnen in diverse categorieën; Barney's Farm heeft echt de jackpot gewonnen met deze dame. Ze is een smakelijke sativa die hard inslaat en een gigantische oogst produceert met verrukkelijke toppen. En dat niet alleen, want ze is ook nog eens een veerkrachtige plant die geschikt is voor beginners.

  • Over De Oorsprong En Geschiedenis Van Cannabis

    De cannabisplant is een wereldfenomeen. De medicinale effecten zijn al duizenden jaren bekend en mensen van alle rangen en standen genieten van de recreatieve high. De geschiedenis van de verspreiding van deze plant toont tevens aan hoezeer ze verweven is met onze beschaving.

  • 10 Manieren Om Alles Uit Je Knipafval Te Halen

    Knipafval kan wel op de composthoop, nietwaar? Nee! Bladeren en stelen zitten vol met cannabinoïden en terpenen. Je kunt ze dus als basis gebruiken voor edibles, huidcrème en zelfs als alternatief voor vloeitjes. Hier zijn 10 praktische manieren om alle delen van je cannabisplant een goede bestemming te geven.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm