Red Diesel (Barney's Farm)

Red Diesel van Barney's Farm combineert de bedompte brandstof smaken van NYC Diesel met de zoete Cali indica. Het resultaat is een cannabis strain die prikkelend, smakelijk en krachtig is en de zintuigen verleidt terwijl het brein wordt verwend met de sterke, cerebrale high. Red Diesel is een taaie, eenvoudig te kweken plant, met een bloeiperiode van 60-65 dagen en levert tot 600g/m² op.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders NYC Diesel x Californian Orange
Bloeitijd 60-65 dagen
THC% Hoog
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 90-100cm
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 53.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Red Diesel: Perfect gebalanceerde hybride met knalrode stampers

De mix van een NYC Diesel en een Orange Bud uit Californië hebben de fantastische genen gecreëerd voor de Red Diesel van Barney's farm. De splitsing van de genetica tussen de Oost- en Westkust presenteert zichzelf in een 50% indica/50% sativa hybride; je krijgt van allebei het beste - een euforisch opwekkend sativa-gevoel in combinatie met een prettige fysieke ontspanning.

Om de gewenste kwaliteit te behalen zou de bloeiperiode ongeveer 60 tot 65 dagen moeten bedragen. Red Diesel ontwikkelt vurige knalrode stampers die een lust voor het oog zijn.

Zowel het THC- als het CBD-gehalte wordt als hoog beschouwd. Dus als je op zoek bent naar psychedelische gevoelens terwijl je van de effecten van CBD aan het genieten bent is de Red Diesel echt wat voor jou!

Als je haar binnen kweekt kun je een oogst tegemoet zien tot wel 600g/m², afhankelijk van de kweekwijze. Bij acties buitenshuis kun je op een "medium" oogst rekenen. Voor buitenkwekers moet de Red Diesel rond October geoogst worden, dus ga aan de slag met je klimaat/zonuren tabellen om de mooist vlammende toppen te produceren.

Red Diesel wordt binnen ongeveer 100cm hoog en 90-100cm buiten. In principe is het een klein opdondertje, wat goed van pas komt bij geheime acties en kleinere groeitenten.

Veel ganja-liefhebbers ervaren de smaak als aarde- en dieselachtig, met in de verte een zweem van zoete ondertonen. Mooi, dat was dat, de Red Diesel strain ziet er net zo goed uit als ze voelt; met haar vlammend rode haren doet deze soort er een schepje bovenop. Kweek en ervaar haar, Red Diesel van Barney's Farm is werkelijk uniek te noemen.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm