3 - Best Extractions at Spannabis Champions Cup 2015

Triple Cheese (Barney's Farm)

Triple Cheese is een 100% Indica, gefeminiseerde kruising tussen Old Cheese en Blue Cheese. Ze levert dichte toppen die naar oude kaas smaken, met hints van Blueberry en ze kunnen na 50-55 dagen worden geoogst. Ze wordt ongeveer 90 tot 100cm hoog en ze kan zowel binnen als buiten worden gekweekt, zolang het niet te koud is.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Cheese x Blue Cheese
Bloeitijd 50-55 days
THC% Hoog
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
€ 27.00
3 zaden € 27.00
5 zaden € 58.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

3 - Best Extractions at Spannabis Champions Cup 2015
Beschrijving
Beschrijving

Triple Cheese: het goede van kaas in een THC-rijke soort

Triple Cheese is een feminized, indica-dominante soort, gekweekt door de jongens en meiden van Barney's Farm. Als liefdescreatie, is Triple Cheese een kruising tussen Blue Cheese en Old Cheese - een Skunk #1 fenotype - geperfectioneerd na vele jaren van selectie en terugkruisingen. De genen bestaan grotendeels uit indica genen (80%) en dit is duidelijk te zien aan de soort; dichte toppen vol met trichomen, met een doordringende kaasachtige geur.

Triple Cheese is een compacte soort die relatief klein blijft, met een maximale hoogte van 100cm. Het is een veerkrachtige plant die zowel binnen als buiten kan worden gekweekt, als het niet te koud is. Triple Cheese heeft een bloeitijd van slechts 50-55 dagen, waarin de plant dichte, dikke toppen produceert die zorgen voor een geweldige gemiddelde opbrengst van 600g/m². Deze aantallen tonen aan dat Barney's Farm er opnieuw in is geslaagd om een hoogwaardige soort te kweken.

Als je eenmaal deze harsachtige toppen in handen krijgt, zul je ontdekken wat een geweldige kaas-uitvinding dit is. Een opvallende kaasachtige aroma met een vleugje bosbes zal je doen snakken naar meer. De buzz is ook overweldigend; met een hoog THC-gehalte, veroorzaakt Triple Cheese een high die zal leiden tot een langdurig en krachtig lichaamsgevoel.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm