2 - High Times Cannabis Cup 2009

Vanilla Kush (Barney's Farm)

Vanilla Kush van Barney's Farm levert multidimensionale smaken van vanille/lavendel en de vele dichte cola's met rood/gouden trichomen zijn indrukwekkend. De magnifiek uitziende toppen verzekeren buitengewone aantrekkelijke wiet in het zakje. Deze indica dominante strain heeft een volle smaak en is zeer krachtig. Zware indica stone. Groeit 90-100cm hoog en bloeit 55-60 dagen.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Afghani Kush x Kashmir
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% Hoog
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 90-100cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 55.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - High Times Cannabis Cup 2009
Beschrijving
Beschrijving

Vanilla Kush: een 80% indica-soort met complexe smaken

Om Vannila Kush te creëren, hebben ze bij Barney's Farm een Afghaanse Kush genomen met een korte bloeiperiode, en een strain met het voortreffelijke en unieke aroma van hun alom geprezen Kashmir, en kruisten die met zaden die in de jaren '80 verzameld waren. Het resultaat is een spectaculaire indica-dominante soort die garant staat voor een veelzijdige smaakervaring. Maar Vanilla Kush heeft niet alleen een fantastische smaak, ze blinkt uit door nog een aantal meer aantrekkelijke eigenschappen!

Deze 80% indica zal niet erg hoog worden, en dat kan in veel situaties goed van pas komen. Ze zal gemiddeld zo'n 100cm hoog worden, en daardoor is ze makkelijk te hanteren in alle kweekruimtes. Maar wat er in hoogte ingeleverd wordt, maakt ze ruimschoots goed met de volle groei en het aantal zijtakken, waaraan zeer compacte cola's zullen groeien. Haar toppen schitteren en stralen in tinten goud en rood die er werkelijk prachtig uitzien, en dat is de aantrekkingskracht van deze soort. Je kunt een gezonde oogst verwachten van wel 600g/m² als je haar binnen kweekt, en dat allemaal in een dag of 55-60.

Als je Vanilla Kush rookt, proef je de verbazingwekkende mix van vanille en bloemen met een subtiel vleugje dennengeur. Je wordt er erg high van en het super-relaxte effect duurt lang, waardoor ze uitermate geschikt is om te ontstressen of als je aan het eind van een lange en vermoeiende dag even lekker wilt chillen.

Vanwege haar fantastische eigenschappen kunnen we zonder aarzeling de Vanilla Kush van Barney's Farm van harte aanbevelen. Ze is eenvoudig te kweken, smaakt verrukkelijk, en de high is waanzinnig. Ze heeft alles wat je zoekt in een eersteklas indica.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Vanilla Kush is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Barney's Farm