Acapulco Gold (Barney's Farm)

Acapulco Gold is een bekroonde cannabis strain die fungeert als de gouden standaard voor de sativa genen van Barney's Farm. Ze blinkt op alle vlakken uit, zowel in de kweekruimte als in de joint. Ze groeit uitbundig en levert een kalme, lichamelijke stone, gemengd met een opwekkende high. De bloeiperiode van Acapulco Gold is 60-70 dagen en de smakelijke, exotische buit bedraagt 700g/m².

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Acapulco Gold
Bloeitijd 60-70 dagen
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 500-700g/m²
Hoogte (binnen) 110cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 200cm
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 49.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Acapulco Gold: Exotische sativa-dominante variëteit van Barney's Farm

Deze exotische legende staat paraat en gromt in de frontlinies voor de grootsheid van de sativa genetica. Acapulco Gold heeft in 2010 de High Times Cannabis Cup in de wacht gesleept, en sindsdien heeft niemand de uitspraak van de jury ooit nog in twijfel getrokken.

Acapulco Gold is overduidelijk sativa-dominant, met 70% sativa en 30% indica genetica.

De ouders van deze strain werden verwelkomd uit Centraal-Amerika, maar geen mens kan je nog vertellen wat haar oorsprong is. Misschien kwamen haar genetica wel uit de geestenwereld en manifesteerden die zichzelf in deze sativa uitblinker, maar het blijft raden...

De bloeiperiode ligt ergens tussen de 60 en 70 dagen, en dat valt best mee gezien haar sativa genen. Buitenkwekers worden aangeraden zo tegen het einde van October de oogst binnen te halen. Deze strain kan in elk klimaat groeien.

Het THC-gehalte is behoorlijk hoog. Verbaas je niet wanneer je schitterend witte kristallen de vette toppen van de Acapulco Gold ziet bedekken. Binnen kan ze 500-700g/m² opleveren, dus als je verstandig te werk gaat zal deze strain een prettige hoeveelheid wiet opleveren. Als je haar buiten kweekt kun je een medium oogst verwachten.

Acapulco Gold wordt 110cm hoog bij binnenkwekers. Buiten zullen natuurliefhebbende cannabis kwekers deze strain tot wel 2 meter hoog zien worden, en dat is de gemiddelde lengte van een basketbalspeler, mooi zo. De zaden zijn natuurlijk allemaal vrouwtjes. Je hoeft je over mannelijke genen geen zorgen te maken.

Bestel, kweek en geniet van de sativa-energie die zich een weg door je geest baant en optimistische en opgewekte gedachten doet opkomen.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm