1 - High Times Cannabis Cup 2010

Tangerine Dream (Barney's Farm)

Tangerine Dream van Barney's Farm is een bekroonde, pikante lekkernij die een citrussmaak mixt met een gemengde geestelijke en lichamelijke high, die de stemming verbetert en pijn verlicht. Ze is een mix van G13 x Afghan x Neville's A5 Haze, wat haar een lichte indica dominantie geeft. Tangerine Dream kan in 60 dagen bloeien, waarbij ze tot wel 600g/m² aan toppen produceert.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Bloeitijd 60-65 dagen
THC% Hoog
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 90-100cm
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
€ 30.00
3 zaden € 30.00
5 zaden € 63.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 2010
Beschrijving
Beschrijving

Tangerine Dream: Smaak, aroma en effect, alles in perfecte harmonie

Tangerine Dream van Barney's Farm heeft echt alles wat je zoekt en wat je van een eersteklas indica mag verwachten. Deze mix van een G13, Afghan en een Neville's A5 Haze voorziet ons van een licht indica-dominante (70%) hybride die schittert door haar heerlijke aroma en sterke, maar toch evenwichtige, high.

Als je de Tangerine Dream kweekt, zal ze niet zo hoog worden en over het algemeen onder de 1 meter blijven. Daarom is deze plant uitermate geschikt als je groeiruimte beperkt is. Haar meer dan prijzenswaardige opbrengsten zijn eenvoudig te verklaren door niets anders dan haar sterke zijtakken, waarin binnen no-time grote, zware cola's groeien. Tangerine Dream is zeker niet zo'n soort waarbij je je eindeloos afvraagt wanneer je nu eens resultaat zult zien. In slechts 60 dagen kan deze plant wel 600g/m² magnifieke toppen opleveren die vol zitten met werkelijk schitterende, kleverige trichomen, waardoor ze straalt met prachtige oranje en rode kleuren.

Zoals de naam al doet vermoeden heeft Tangerine Dream een heerlijk pittige citroensmaak. Het was dan ook geen verrassing toen ze in 2010 de High Times Cannabiscup won!

De Tangerine Dream heeft een verbazingwekkend hoog THC-gehalte van 25%. Als je dus Tangerine Dream rookt, kun je rekenen op een krachtige, gebalanceerde high. Ze zorgt voor een perfecte mix van een mentale en fysieke high, die opwekkend en euforisch is maar die vrijwel tegelijkertijd ontspanning geeft.

Met de Tangerine Dream van Barney's Farm is alles precies goed en in harmonie. Haar heerlijke smaak en potente gebalanceerde high zouden wel eens precies kunnen zijn wat je wilt, als je op zoek bent naar een fantastisch rokertje, of een strain met goede medicinale eigenschappen.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm