Sour Cream (DNA Genetics)

Sour Cream heeft de gigantische oogsten en Haze smaak van G13 Haze, gemixt met de zure bijsmaak van een wereldklasse Sour Diesel. Hierdoor heb je met Sour Cream een Sativa dominante schoonheid met een torenhoge high in handen. De bloeiperiode bedraagt 10 weken en de opbrengst voor je tijd en moeite is tot wel 600g/m². Iedereen wil wel een beetje Haze 'n Sour romigheid!

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Sour Diesel Heirloom x G13 Haze
Bloeitijd 10 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
€ 25.00
3 zaden € 25.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sour Cream: DNA genetics' creamy ganja is alles wat je nodig hebt

Of je het nu in een cheesecake, overheerlijke dip of spliff verwerkt, Sour Cream zorgt voor die perfecte, romige structuur. DNA Genetics besloot een hybride te maken van Sour Cream Heirloom en G13 Haze, wat resulteerde in de fantastische Sour Cream.

Het verhaal gaat dat Sour Diesel afkomstig is van Chemdog 91', die per ongeluk bestoven werd door Massachusetts Super Skunk. Achteraf bleek dit een geluk bij een ongeluk. Sour Diesel vindt haar oorsprong in New York en verspreidde zich over de hele wereld, waar ze terecht kwam in allerlei dampkringen.

G13 Haze is, zoals de naam al suggereert, afkomstig van G13 en Haze genetica. Er doet een legende de ronde dat G13 gestolen werd uit een CIA of FBI-faciliteit. Het was hun meest krachtige soort. Natuurlijk worden er vraagtekens gezet bij de waarheid van dit verhaal, maar aan de kwaliteit van G13 hoef je niet te twijfelen; deze eersteklas soort is extreem krachtig. Haze genetica zijn het gevolg van het hybridiseren van veel sativa landrassen uit Zuid-Amerika, Zuid-India en Thailand.

Nadat alle eerder genoemde soorten door DNA Genetics werden gemengd, zag Sour Cream het levenslicht. Met een deken van kristallen en een enorm hoog THC-gehalte, ziet deze dame er verrukkelijk uit. De genetica zijn 70% sativa dominant, wat perfect is voor sensatiezoekers. Als je naar een concert gaat, existentiële gesprekken wil voeren met je vrienden of gewoon wat energie zoekt, zal Sour Cream je antwoord zijn.

Na 10 weken bloeien, kunnen binnenkwekers creamy toppen oogsten, tot wel 600g/m². Dat is een bizarre hoeveelheid! Buitenkwekers kunnen soortgelijke opbrengsten verwachten.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics