Tangilope (DNA Genetics)

Gemaakt van Tangie en Chocolope. Tangilope is een mix van twee van DNA's best presterende sativa's. Sativa liefhebbers kunnen een forse high en een zoete, chocolade-sinaasappel smaak verwachten. Zij is een veelzijdige soort onder de zaden, door het om kunnen gaan met beginnersfouten en veteranen genoeg te geven om mee te werken. Met een bloeitijd van 9 weken produceert zij tot 550g/m².

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders Tangie x Chocolope
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 45.00
€ 45.00
3 zaden € 45.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Tangilope: Chocolade zaligheid met een vleugje mandarijn

Wat gebeurt er als je de prijswinnende sativa's van DNA Genetics hybridiseert? Een wonder, dat is duidelijk. Chocolope verenigd met Tangie, alsof ze voor elkaar bestemd waren en zo de smakelijke Tangilope creëerden. Als je van een energieke high houdt, kun je op deze strain groeien. Als je een avondje gaat dansen gebruik dan wat Tangilope en je gaat helemaal los op de dansvloer.

De aroma's en smaken zijn niet van deze wereld. Sinaasappel- en chocoladesmaken zorgen voor een heerlijke ervaring. Na het inhaleren van Tangilope krijg je de neiging om je oogjes toe te doen om maximaal van de smaak te kunnen genieten. De smaak doet denken aan die heerlijke stukjes sinaasappelschil met een pure chocoladesmaak. Ben jij een keukenprins (of -prinses)? Maak dan eens wat wietboter van je Tangilope en bak er de perfecte brownies met Tangilope van om jezelf eens lekker te verwennen.

Met een opbrengst tot 550g/m² bij de binnenkweek levert Tangilope een reusachtige hoeveelheid toppen. Deze cultivar bereikt een gemiddelde hoogte, en dat is ideaal voor kleinere acties. Na een bloeiperiode van slechts 9 weken is je Tangilope klaar om geoogst te worden. Trim de blaadjes en begin met het uitharden. Het is absoluut noodzakelijk om de luchtvochtigheid tijdens het uitharden te regelen. Als het te droog is, zal de kwaliteit achteruit gaan. Als het te vochtig is, kan er schimmel in de toppen ontstaan.

We zijn ervan overtuigd dat je dankzij de potente THC-gehaltes en de verrukkelijke aroma's als een blok valt voor Tangilope.

Andere producten van DNA Genetics