60 Day Wonder (DNA Genetics)

60 Day Wonder is een bliksemsnelle strain, zoals de naam al doet vermoeden. Van zaad tot oogst duurt slechts 60 dagen. Ze is een bijna pure indica soort, een mix van Williams Wonder en ruderalis en ze produceert beeldschone, met hars beladen toppen. Ze behoudt de indica high van de Williams Wonder, alleen hoef je er nu minder lang op te wachten. 60 Day Wonder kan 28-40g per plant opleveren.

Genetica 90% indica - 10% sativa - ruderalis
Ouders Williams Wonder x ruderalis
Bloeitijd 60 dagen van zaadje tot oogst
THC% Laag
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Laag
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 28-40g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 32.00
€ 32.00
3 zaden € 32.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

60 Day Wonder: Hoogwaardige wiet van DNA Genetics slechts 60 dagen

De zadenbank DNA Genetics biedt met trots 60 Day Wonder aan, een soort die het leven zag door het hybridiseren van William's Wonder met Ruderalis. Deze combinatie werd een aantal keren terug gekruist voor stabilisatie- en selectiedoeleinden.

Na het consumeren van deze 90% indica-dominante, eersteklas soort, kan je zware, couch-locking, lichamelijke sensaties verwachten. Als je wil ontspannen, slapen of gewoon wil chillen onder de sterren, moet je overwegen wat 60 Day Wonder in je pijp te stoppen... of verwerk het in je muffin mix als je liever geniet van zalig gebak met cannabis.

Zoals de naam al suggereert, bedraagt de levenscyclus van deze soort 60 dagen, van ontkieming tot oogst. Als je zoekt naar een snelle doorlooptijd en je voorraadpotten zo snel mogelijk wil vullen, zal 60 Day Wonder aan al je wensen voldoen.

Dankzij het gematigde THC-niveau, kan je pure joints draaien zonder te ver van het pad af te dwalen. Voor wat betreft de opbrengst, kan je ongeveer 40g/plant verwachten. Dit klinkt niet indrukwekkend, maar de kwaliteit en de aroma's zullen zeker compenseren voor de iets lagere opbrengst.

Vanwege de autoflowering genetica, kan je het licht 24 uur per dag aan laten staan, hoewel ervaren kwekers meestal aanraden een 20/4 lichtcyclus in te stellen om de toppen ook wat rust te gunnen. 60 Day Wonder vraagt slechts een minimale hoeveelheid voeding.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics