OG LA Affie (DNA Genetics)

OG LA Affie is de originele Afghan Bombay Kush. Ze is een 100% indica strain die knoerthard aankomt, waardoor ze anekdotisch populair is bij personen die lijden aan slapeloosheid. OG LA Affie heeft een bloeiperiode van 7-8 weken en kan oogsten produceren van tot wel 450g/m². Als je pure Indica Kush zaligheid wil, zal OG LA Affie voldoen aan je eisen.

Genetica 100% indica
Ouders Afghan Bombay Kush
Bloeitijd 7-8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 350-450g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

OG LA Affie: Pure 100% indica, uitsluitend voor professionele chillers

Aan alle puristen, lees snel door! DNA Genetics is er trots op om OG LA Affie te mogen presenteren, hun 100% zuivere indica-soort. Als je zoekt naar diepe meditatiesessies, couch-locking ontspanning en een vette, lichamelijke stone, dan is OG LA Affie voor jou. Probeer deze soort voor het slapengaan te gebruiken; je wordt verfrist wakker, klaar om alle obstakels van de dag te tackelen.

Deze soort is uitsluitend Afghani Bombay Kush. Ze is teruggekruist, geselecteerd en gestabiliseerd om de ultieme indica-ervaring te produceren. Ze ontwikkelt zich als een typische indica; brede bladeren en een klein, struikachtig uiterlijk. Ze bevat een aanzienlijke hoeveelheid THC.

De bloeiperiode bedraagt ongeveer 7-8 weken. Zorg ervoor dat je OG LA Affie voorziet van flinke hoeveelheden voedingsstoffen, want ze heeft veel trek. Houd echter haar signalen in de gaten om te bepalen hoeveel voeding ze precies nodig heeft. De terpenen zijn verrukkelijk en stralen eersteklas aroma's uit in de kweekruimte.

Binnenkwekers kunnen zich verheugen op een opbrengst van ongeveer 450g/m², terwijl buitenkwekers soortgelijke opbrengsten kunnen verwachten. Als je OG LA Affie in het zonnetje kweekt, oogst dan in oktober.

Indica-connaisseurs en professionele chillers zullen zwaar genieten van het kweken en het ervaren van deze sensationele cannabisplant.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics