1 - CABA Cup Buenos Aires 2010
2 - Sativa IC420 Breederscup 2005
3 - Sativa IC420 Breederscup 2004

Cannalope Haze (DNA Genetics)

Cannalope Haze is een bijna pure Sativa die vergezeld gaat van een zoete meloensmaak en -geur. Ze is de mix van Haze Brothers x Mexican en ze zal hard inslaan in je bol, waarna ze je hersenen meevoert en afvoert. Ondanks dat ze bijna 100% Sativa is, bloeit Cannalope Haze in 8 weken en kan tot wel 600g/m² produceren.

Genetica 95% sativa - 5% indica
Ouders Haze Brothers x Mexican (Michoacán)
Bloeitijd 8 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - CABA Cup Buenos Aires 2010
2 - Sativa IC420 Breederscup 2005
3 - Sativa IC420 Breederscup 2004
Beschrijving
Beschrijving

Cannalope Haze: Een sativa die groeit als een indica

Cannalope Haze is één van de beste sativa-soorten die er zijn. Voor het consumeren van deze geweldige soort, zou je een normale high verwachten. Na het nemen van een teug, zul je echter iets totaal nieuws en euforische ervaren. Deze perfecte psychedelische soort is bijna 100% sativa. Als je op zoek bent naar extra energie en super coole ervaringen, kijk dan niet verder.

Cannalope Haze is een mix tussen Haze en Mexican (Michoacán). In de jaren '60, kweekten en stabiliseerden de beruchte Haze Brothers landras sativa's afkomstig uit Zuid-Amerika, Zuid-India en Thailand. Nadat DNA Genetics de onberispelijke Michoacán sativa mixte, ontstond een spectaculaire kruising.

Het meest bijzondere aspect van Cannalope Haze is de groei. Het eindigt de bloei binnen 8 weken en produceert tot 600g/m² binnenshuis! Het is uiterst zeldzaam voor sativa's om de bloei te eindigen in zo’n korte tijd en de opbrengsten zijn immens! Immens!

Vanwege de hoge THC-niveaus, heb je het gevoel alsof je op een vliegend tapijt rond je bewustzijn zit. De gelukkige en euforische gevoelens zijn overduidelijk. Consumeer Cannalope Haze niet voordat je naar bed gaat, tenzij je de hele nacht wilt opblijven en over het universum wilt nadenken.

De smaak en aroma's doen denken aan zoete meloen - een absoluut genot. Deze cultivar wordt aanbevolen voor telers die binnen kweken en van sativa's houden, maar een beperkte ruimte hebben. Cannalope Haze gedijt natuurlijk even goed buitenshuis, maar het is beter om haar dan in oktober te oogsten.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics