Sour Kosher (DNA Genetics)

Sour Kosher is een mix van de legendarische "AJ" stek van Sour Diesel x Kosher Kush. Het resultaat is een eenvoudig te kweken, stevig en hoogproductief beest (500+ g/m²). Ze is een fantastische keus voor zowel beginners als veteranen. Met een bloeiperiode van 9-9,5 weken, een krachtige high en een onvergetelijke sour-vochtige smaak, is Sour Kosher een must-have voor alle Kush of Diesel fans.

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Sour Diesel x Kosher Kush
Bloeitijd 9-10 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500+g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sour Kosher: Dankzij de extreem krachtige high, word je vanzelf een astronaut.

Volgens de Joodse traditie wordt koosjer eten als zuiver beschouwd. Nou, DNA Genetics heeft een van de meest koosjere Kushes geproduceerd, die ze Kosher Kush hebben gedoopt, een meervoudig bekroonde legende. Ze combineerden deze legende vervolgens met Sour Diesel, wat leidde tot Sour Kosher.

Sour Diesel, straight outta’ New York City, werd oorspronkelijk gecreëerd toen Chemdog 91' werd bestoven door Massachusetts Super Skunk, als een soort gelukkig toeval. Het gezicht achter Sour Diesel is "Weasel". Hij is de legende die de Diesel manie heeft gestart door de Chemdog soorten aan te passen.

Deze spectaculaire 70% sativa en 30% indica geeft je het gevoel alsof het geluk je toelacht. Vertrouwen zal alle onzekerheid wegnemen, zodat de wereld aan je voeten ligt. Het krachtige THC-percentage van Sour Kosher zal je rechtstreeks mee de ruimte in voeren. Na een paar hits, kan je jezelf officieel een astronaut noemen.

De opbrengsten zijn perfect. Binnenkwekers zullen met hun Sour Kosher een productie zien van ruim 500g/m² koosjer, eersteklas spul. Buiten kan je ook fatsoenlijke opbrengsten verwachten. Behandel haar goed en ze levert je uitsluitend perfectie.

Met haar aromatische geuren, verrukkelijke smaken en geweldige highs, is Sour Kosher precies wat je nodig hebt! Ruimtevaarders, neem een hijs, ontspan, ontdek de geheimen van het universum en schrijf ze op voordat je ze vergeet.

Recommended products
Sour Kosher is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van DNA Genetics